Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΣΙΩΝ!

    Αυτό και αν είναι θετικότατη έκπληξη, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα δώσει κανονικά το παρών στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση για τον Παναθηναϊκό στις 9 Μαρτίου...

    Για όσους θα θυμούνται, ο Ανδρέας Βγενοπουλος, άντε να είχε μια φορά παραβρεθεί στις Γ.Σ του Παναθηναϊκού από τότε που έγινε η πολυμετοχικότητα, αυτό για τι είχε αρχικά εκπρόσωπο τον Νικόλα Πατέρα.
    Η παρουσία του Βγενόπουλου στης 9 Μαρτίου, δείχνει και την σοβαρή κινητικότητα που έχει το τελευταίο διάστημα, ώστε να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός τα όποια οικονομικά προβλήματα έχει, τόσο με την ΟΥΕΦΑ, όσο και γενικά στο μέλλον.

    Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει μια τελική λύση στο διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και μαζί με τον Αδαμάντιο Πολέμη, κάνουν ότι είναι δυνατόν στη Συνέλευση να παραβρεθούν όλοι οι μεγαλομέτοχοι, Τζιγγερ(έστω μέσο δικηγόρου), Γιαννακόπουλος, Πατέρας, Ζολώτας και Νίκας, όχι απλά να παραβρεθούν αλλά αν γίνεται να βάλουν το ποσοστό τους στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

    Οι Βγενόπουλος και Πολέμης, είναι οι μόνοι σίγουροι αυτή τη στιγμή όσον αφορά την ΑΜΚ.Για τον Νικόλα Πατέρα παίζεται ακόμα αν θα πάρει μέρος στην αύξηση με το ποσοστό του και αυτό γιατί περιμένει να δει και τις προθέσεις των υπολοίπων, είναι πάντως θετικός, καθώς μετά από πολλούς μήνες είχε ξανά επικοινωνία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και φαίνεται πως η φιλίας τους ξανά ζωντανεύει για χάρη του Παναθηναϊκού.

    Επίσης στην συνέλευση θα γίνει προσπάθεια να παραβρεθεί και ο Τζιγγερ ή εκπρόσωπος του δικηγόρος, όχι τόσο για να πάρει μέρος στην αύξηση(αυτό το ξέρει και ο Βγενόπουλος), αλλά για να συζητηθεί το θέμα για τη ΓΗΠΕΛ, ώστε να δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις και ο Τζιγγερ να αναλάβει πλήρως και γραπτώς τις ευθύνες της συγκεκριμένης θυγατρικής, αν γίνει αυτό, ο mr.MIG θα βάλει τα 15 εκατομμύρια για να πάρει το 56,7% των μετοχών του Τζιγγερ και να αλλάξει ριζικά η ιστορία στον Παναθηναϊκό για ένα καλύτερο μέλλον...!!!

    Αξίζει να πούμε πάντως, πως αυτή η κινητικότητα των δυνάμεων στον Παναθηναϊκό, δεν αρέσει καθόλου στους Λιμανίσιους, λογικό γιατί είχαν μάθει να βλέπουν σκορπισμένο τον Παναθηναϊκό για να μπορούν να κάνουν ελεύθερα το παιχνίδι τους στο παρασκήνιο, αυτό που δεν θέλουν σίγουρα να γίνει, είναι να ξανά ασχοληθεί επίσημα με τα διοικητικά ο Νικόλας Πατέρας, αυτό είναι ο μεγάλος τους φόβος...!!! 


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad