Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

    Ο DeepGreen γράφει:Η περίπτωση του Παναθηναϊκού φέτος μπορεί να περιγραφτεί με μια φράση: Ήταν δύσκολο... αλλά δεν τον άφησαν καν να ελπίζει...

    Η ομάδα μετά την κάμψη του Λέτο όταν το τραύμα του άρχισε να πονά και μετά την έξοδο του απ την 11άδα έδειξε όλες του τις αδυναμίες.Τι δεν ξέραμε;
    -Ότι δεν έχουμε καλή άμυνα;
    -Ότι το καλοκαίρι ο "εγγυητής" ψώνιζε απ τα πανέρια;
    -Ότι θα συσσωρευτούν τα οικονομικά προβλήματα;
    -Ότι και φέτος η ομάδα θα μείνει απροστάτευτη;
    -Ότι... ότι... ότι...
    Τα ξέραμε όλα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
    Προσωπικά θεωρώ ότι το πρωτάθλημα χάθηκε όταν ο Φερέιρα έχασε το "μαγικό του ραβδί" που ακούει στο όνομα "SEBASTIAN LETO".
    Το γεγονός ότι φέτος θα έπαιζα κόντρα στην παράγκα αφού ο άνοιωθος Τζίγκερ κρύφτηκε και πάλι κάπου στις Ελβετικές Άλπεις προς τέρψιν του Βαγγέλα, το ήξερα και το περίμενα.
    Η ομάδα του ΛΕΤΟ όμως δεν χαμπάριαζε από σφυρίγματα. Έμπαινε στο γήπεδο και πριν ο αντίπαλος καταλάβει τι του συμβαίνει έφευγε με το ροζ φύλλο αγώνα στο τσεπάκι. Ανάποδα σφυρίγματα είχα και όταν η ομάδα έμοιαζε βγαλμένη από κομπιούτερ.
    Η ομάδα όμως εκείνη είχε έναν ηγέτη που τους έβαζε να χορεύουν σάμπα μετά από κάθε γκολ και έκανε το σύστημα να χοροπηδά αό ανησυχία.
    Και ο ίδιος ο Φερέιρα, όταν έχασε τον ηγέτη κατάλαβε ότι το μοιραίο δεν θα αργήσει.
    Το ήξερε, το αισθανόταν ότι το τέλος πλησιάζει.
    Έβλεπε ότι πλέον η ομάδα δεν θα μπορεί να κοντράρει τα κοράκια και τις κλειστές άμυνες των ομάδων που έδιναν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην ομάδα λυσσαλέο αγώνα κάθε βδομάδα για να κλέψουν βαθμούς απ τον λαβωμένο πρωτοπόρο.
    Αυτά επιγραμματικά για ότι αγωνιστικά συνέβη μέχρι εδώ.
    ...
    Την ερχόμενη Κυριακή παίζουμε με την πιο βρώμικη ομάδα του διεφθαρμένου Ελληνικού ποδοσφαίρου;Ε λοιπόν όχι!
    Την Κυριακή δεν παίζουμε αντίπαλοι απλά με μια ομάδα που προσπαθεί πάντα με κάθε αθέμιτο μέσον να παίρνει τα πρωταθλήματα.
    Την Κυριακή ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια ομάδα που συμβολίζει ΚΑΙ εκφράζει ΚΑΙ υπηρετεί τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ του Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος.
    Ο Ολυμπιακός - Ελέω Βαρδινογιάννηδων - είναι η ομάδα που από την εποχή ακόμα του Κοσκωτά επιλέχθηκε από το πολιτικό σύστημα της χώρας να γίνει ο φορέας της διαφθοράς στο πιο λαοφιλές άθλημα, όχι τυχαία.Γαλουχήθηκαν γενιές με τις βρώμικες αξίες που εκφράζει ο Ολυμπιακός, και όχι μόνο οι οπαδοί του.
    Ο Ολυμπιακός - Ελέω Βαρδινογιάννηδων - έγινε το σύμβολο της διαφθοράς, της νεοελληνικής ψευτοκουλτούρας, που θέλει τον νεοέλληνα να αναγνωρίζει "μαγκιά" σε όποιον τα καταφέρνει δια της πλαγίας οδού.
    Ο Ολυμπιακός - Ελέω Βαρδινογιάννηδων - υπηρέτησε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας όλα αυτά τα χρόνια με το αζημίωτο, κρατώντας σε κρίσιμες καμπές του πολιτικού βίου, την προσοχή των μαζών στραμμένη επάνω του, την ώρα που άδειαζαν τα ταμεία οι διαπλεκόμενοι Μεγαλοεργολάβοι και Τραπεζίτες με τους διεφθαρμένους Πολιτικούς.
    Ο Ολυμπιακός είναι η προσωποποίηση της ρεμούλας του πολιτικού συστήματος, το οποίο κομπάζει χρόνια τώρα ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου (γιατί άραγε;) αλλά δεν το κάνει.
    Ο Ολυμπιακός, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες στενάζουν κάτω από τα δυσβάστακτα μέτρα της αδίστακτης τρόικας των Ελλήνων δοσίλογων που μας κυβερνά, πανηγυρίζει επειδή παραμένει υπό την απόλυτη προστασία του πολιτικού συστήματος της χώρας μας, για να εκταμιεύσει τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ, αφού επιτέλεσε και φέτος το σκοπό του ελέω Βαρδινογιάννηδων.
    Τίποτα δεν άλλαξε.
    Οι πολιτικοί μας είπαν ΨΕΜΑΤΑ!!!
    Οι Έλληνες πήραν το μήνυμα. 
    Η διαφθορά θα ζει και θα βασιλεύει με τον λαό να φτωχαίνει.
    Αν είσαι βρωμιάρης νικάς και είσαι πλούσιος και γίνεσαι ίνδαλμα.
    ...
    Την Κυριακή λοιπόν δεν υποδεχόμαστε στο ΟΑΚΑ απλά μια διεφθαρμένη ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός, αλλά τον εκφραστή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου που έχει οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!
    ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ 50-50 ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΠΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ.
    Έχουμε ΑΠΟΣΤΟΛΗ την Κυριακή.
    Πρέπει να μας ακούσουν, να μας νοιώσουν ΟΛΟΙ.
    Να μας νοιώσουν οι παίκτες μας, που είμαι βέβαιος ότι έστω και στην κατάσταση που βρίσκονται ΜΠΟΡΟΥΝ να φανούν γίγαντες στο χορτάρι απέναντι στους βρωμιάριδες.
    Την Κυριακή πρέπει να μας νοιώσει το ΣΥΣΤΗΜΑ για να ξέρει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    Το οπαδικό Κίνημα του Παναθηναϊκού επιβάλεται να δείξει τα... προσόντα του στο σύστημα και να στείλει το μήνυμα:
    ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    Υ.Γ. Μια Ομάδα, μια Ψυχή μια Αποστολή! 
    "για την Ελλάδα ρε γαμώτο"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad