Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Στα βασικά θέματα στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον Εξάστερο...

    Το σαιτ έκανε αφιέρωμα στη μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού από -13, στο +1, κόντρα στον Πελάτη, και το πρώτο κύπελλο της χρονιάς να βάφεται πράσινο!

     -Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το αφιέρωμα:

    "Σε μια μάχη μεταξύ δυο εκ' των προημιτελικών φιναλίστ της Ευρωλίγκας, στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ανατροπή επι του Ολυμπιακού 71-70 στον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου, το Σάββατο και κατέκτησε τον τίτλο για 13η φορά.Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανακηρύχτηκε MVP.

    "Ο τελικος ειχε δραματικο τέλος, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με έναν πόντο 71-70 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το Ελληνικό Κύπελλο για 13η φορά στην ιστορία. Οι πράσινοι κατέκτησαν και πάλι το Κύπελλο μετά από δυο χρόνια από τους "κόκκινους" οι οποίοι ενώ κέρδιζαν 45-58 ηττήθηκαν χάρη στο επική ανατροπή των πρωταθλητών Ευρώπης.

    Οι "κόκκινοι" έκαναν ένα 11-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου για να πάνε το σκορ στο 46-38 ενώ εν συνεχεία η διαφορά μεγάλωσε και έφτασε στο 58-45 αλλά τότε οι πράσινοι έδειξαν χαρακτήρα. Ο Παναθηναϊκός έκανε πέντε διαδοχικά κλεψίματα και ανάγκασε τον αντίπαλο του σε οχτώ διαδοχικά λάθη και πήρε ξανά το προβάδισμα με 70-68. Ο Πρίντεζης ισοφάρισε αλλά ο Διαμαντίδης με μια ελεύθερη βολή έκανε το 71-70 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός είχε την τελευταία επίθεση με το μέρος του, αλλά Κώστας Παπανικολάου αστόχησε".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad