Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΟΣΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΕΚΕΙ...

    Οι ορισμοί διαιτητών της ΚΕΔ-Δούρου, συνεχίζουν να προκαλούν και αυτό το κρίσιμο αγωνιστικά και βαθμολογικά Σαββατοκύριακο...

    Στο ΟΑΚΑ όρισε τον διαιτητή Μιχάλη Βοσκάκη, ο όποιος έχει πολύ κακό πρόσφατο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν ο διαιτητής του αγώνα Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-1, σε εκείνο το παιχνίδι οι πράσινοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς, αν ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν "έκλεινε" τα μάτια σε καθαρή ανατροπή στο Βύντρα, μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά και γενικά η στάση του διαιτητή σε όλο τον αγώνα ήταν πολύ προκλητική. Ο Βοσκάκης έχει σφυρίξει το 2010-2011 και σε  άλλους τρεις αγώνες τους πράσινους στο ΟΑΚΑ και στους τρεις ο Παναθηναϊκός είχε νίκες.

    Στον άλλο αγώνα του αντίπαλου του Παναθηναϊκού στην κούρσα για τον τίτλο, Γαύρο, που παίζει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ο Δούρος όρισε τον Ανδρέα Παππά, με τον όποιο η ομάδα του Πειραιά δεν έχει χάσει(ούτε ισιπαλία) ούτε έναν αγώνα, είναι πολύ εμφανής ο λόγος που θα σφυρίξει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι...!

    Για να δούμε που θα έχουμε σφαγές, στο ΟΑΚΑ ή στο Ηράκλειο, στο ΟΑΚΑ πάντως ούτε να το σκεφτεί ο Βοσκάκης και αυτοί που τον έβαλαν...!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad