Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

    Το βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ με δηλώσεις του στάθηκε στην κρισιμότητα των τριών ντέρμπι που έρχονται...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:


    Για το βραβείο του MVP,ειπε:
    "Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μου. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχω να κάνω είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε για να πάρω αυτό το βραβείο. Τονώνει την ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι γεμίζει και ευθύνες για τη συνέχεια. Αυτοί που σε ψηφίζουν θέλουν να δουν και συνέχεια από εσένα στον αγωνιστικό χώρο".


    Για την επιστροφή του στη δράση και την Εθνική ομάδα,είπε: 
    "Ονειρικά είναι τα πράγματα, από τη στιγμή που γύρισα και μετά. Να φανταστείτε ότι έπαιξα 45 λεπτά με την Ξάνθη και πήρα ένα βραβείο. Με τον Εργοτέλη έπαιξα 90 λεπτά και πήρα ένα βραβείο και χθες η συμμετοχή με την Εθνική, η οποία τονώνει την ψυχολογία. Νομίζω ότι αυτά τα τρία πράγματα που έγιναν, τα λένε όλα από μόνα τους".


    Για το πρωτάθλημα,είπε: 
    "Όπως έχω πει και στο παρελθόν, "φάγαμε" τον Φεβρουάριο που ήταν ένας από τους πιο δύσκολους μήνες, ακολουθεί ένα εικοσαήμερο με τα ντέρμπι. Για μένα οι επόμενες 4-5 αγωνιστικές, θα δείξουν ποιος θα γίνει πρωταθλητής. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι σαν τελικοί και πρέπει να πάρουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Να το δούμε, να το αναλύσουμε, να μπούμε μέσα και να το κερδίσουμε".


    Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,είπε:
    "Σίγουρα νομίζω ότι είναι μειονέκτημα η απουσία του κόσμου. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Όμως και πέρυσι έτσι ήταν και καταφέραμε να κερδίσουμε. Όποια δυσκολία μπαίνει μπροστά μας, νομίζω ότι πρέπει να την ξεπερνάμε. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.

    Τίποτα άλλο. Νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το αν είσαι καλή ομάδα και τακτικά σωστός. Μετράει η ψυχή, η καρδιά... Νομίζω ότι αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να τα έχουμε όλα".


    Για το σερί ντέρμπι που ακολουθεί,είπε: 
    "Πιστεύω ότι αυτά τα τρία ματς που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και το εκτός έδρας με ΟΦΗ είναι τα πιο σημαντικά, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν τα πάρουμε, θα είμαστε πρωταθλητές".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad