Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: "ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ"

    Ο Ιαν Βουγιούκας με δηλώσεις υποστήριξε πως η ομάδα παρα τη μεγάλη νίκη δεν πρέπει να επαναπαυθεί εν' όψει του αγώνα της Πέμπτης...(+Δηλώσεις Καλάθη)

    Χαρακτηριστικά όσα είπε:


    Για το παιχνίδι,είπε...
    "Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο το κάναμε εμείς να φαίνεται εύκολο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη".


    Για τη νίκη και το παιχνίδι της Πέμπτης, είπε...
    "Μας τονώνει την ψυχολογία, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και πρέπει να παίξουμε έτσι και την Πέμπτη".

    -Ο Νικ Καλάθης δήλωσε:
    Για τον αγώνα...
    "Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, αυτό ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και καταφέραμε να κλέψουμε πολλές μπάλες. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, ειδικά στη 2η περίοδο με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μία εύκολη νίκη, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα".


    Για τη δίκη του απόδοση, είπε...
    "Προσπαθώ να κάνω στο παρκέ ότι μου πει ο προπονητής μου και στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα".


    Για τον αγώνα της Πέμπτης,είπε... 
    "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε μία ανάλογη απόδοση και να κάνουμε το 2-0. Αν γίνει αυτό θα μπορέσουμε να πάμε με καλή ψυχολογία στο Τελ Αβίβ".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad