Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΑΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΡΓΗ

    'Εχουν περάσει λίγα 24ωρα και μπορώ να πω ότι ακόμα δεν έχω ηρεμήσει από το κυριακάτικο κάζο με την Κούλα. Είχα καιρό να γράψω κάτι αλλά τώρα είμαι «σκασμένος» και πρέπει να τα βγάλω...

    Δεν είναι θέμα αν είναι κάποιος δημοσιογράφος ή όχι για να πεί αυτά που πρέπει να πεί, τώρα γράφω απλά σαν ένας φίλος της Πανάθας και κινδυνεύω να γίνω «γραφικός» και «γκρινιάρης» αλλά ….. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ πλέον. Το (φετινό) ποτήρι ξεχείλισε πάλι και τρελαίνομαι. Δε θέλω να κουράσω με πολλά λόγια. Θα αναφερθώ με τίτλους.

    Διοίκηση δεν υπάρχει, ο Γόντικας παλεύει μόνος του, αναλωθήκαμε πάλι φέτος σε αναζήτηση χρημάτων ή σωτήρων με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις, Δ.Σ., Γ.Σ. κ.τ.λ., κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός Ευρώπης (έλεος!!!), ήμασταν στο +5 και καταλήξαμε στο -4 με μηδέν ενίσχυση της ομάδας και στο μέλλον ….. σκοτάδι. Μένουν μόνο οι προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα παιχνίδια εξουσίας.

    Η ομάδα ξέρουμε ότι δεν έχει το ρόστερ που απαιτείται για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Βγείτε ρε παιδιά και πείτε: «μάγκες, φέτος μην περιμένετε τίποτα», θα καταλάβουμε γιατί όπως είπε και ο Λάζαρος «ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατα». Παίχτες ντεφορμέ και χωρίς πάθος (Κουίνσι, Ζεκά, Μαρίνος), τραυματισμοί εντεκαδάτων (Νίνης, Λέτο, Μπούμ), παίχτες που δεν μπορούν απλά (Σπυρό, Κατσούρ, Τοτσέ, Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Κλέυτον, Καρνέζης), ε δεν θέλει και πολύ. Όλο το 2012 το πήγαμε αγωνιστική προς αγωνιστική με την ψυχή στο στόμα. Ο κόουτς προσπάθησε αλλά το πλάνο κράτησε μόνο δύο μήνες. Μετά μας «διαβάσανε» και τσάο τσάο. Τι να κάνει και αυτός? Του ζητάμε να πιάνει το τζόκερ κάθε μήνα. Δε γίνονται αυτά.

    Βέβαια, όπως γράφανε στο Greenarea13 τα παιδιά, το «σύστημα» δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Μας βρήκε κάτω και μας πάτησε στο λαιμό. Έφερε φαντάσματα από το παρελθόν, έβαλε κομάντο και μας έσφαξαν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανέβαλε αγωνιστική, ανέβαλε μεμονωμένα μάτς, κόβει και ράβει όπως θέλει και αν μιλήσεις σε τρέχουν και ένα πειθαρχικό γα να γίνεις καλό παιδί. Όπως είπε και ο Λάζαρος: «μόνοι μας και όλοι τους». Καλά να πάθουμε όλοι μας που τους αφήνουμε να αλωνίζουν τόσα χρόνια. Μπράβο ρε ΠΑΟΚ & ΑΕΚ, κάνατε μεγάλες νίκες. Αφήστε τα αρούρ να κάνουν παιχνίδι για άλλη μια χρονιά. Μπράβο σας. Καθίστε να σας πνίγουν τα χρέη και να σας κλέβουνε κούπες στα χαρτιά. Το αξίζετε. Θα μου πεις? Να κάτσουν να χάσουν. Θα απαντήσω ΝΑΙ, ακόμα και αυτό. Κι αρρωσταίνουμε όλοι όταν χάνει η ομάδα μας. Όταν οι άλλοι παίζουν με τα παραρτήματα φιλικά έχει διαφορά?

    Υ.Γ. Η χρονιά ήταν χαμένη απλά ήθελε και την υπογραφή μας. Πρέπει παρόλα αυτά το ΟΑΚΑ να γεμίσει στο ματς με τους γαύρους και να δώσουμε βροντερό παρόν. Να κερδίσουμε για να καταλάβουν ότι είμαστε ΕΔΩ όσο και αν μας πολεμάνε.

    Υ.Γ. ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλα τα μέτωπα, κάθε μέρα, κάθε ώρα κατά της βρώμας και της δυσωδίας.


    Editorial: Marulio

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad