Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΝΤΟΣ ΑΣΧΗΜΑ"

    Δεν ήταν και τόσο ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ζοτς, θεωρώντας πως στο OAKA πρέπει να παίζουν πιο σοβαρά...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:


    Για τον αγώνα, είπε...
    "Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί έκανε ένα πολύ σοβαρό και δυνατό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό στο μπάσκετ θεωρώ ότι είναι τα κίνητρα. Στην εναρκτήρια πεντάδα σε σχέση με τον αγώνα με την Ούνιξ, κάναμε μόνο μία αλλαγή βάλαμε τον Σάτο στη θέση του Περπέρογλου. Η εικόνα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια ήταν εντελώς διαφορετική".


    Για την εικόνα της ομάδας, είπε...
    "Αυτό είναι το θέμα. Αν θες να είσαι σοβαρός και να αγωνίζεσαι με υψηλά κίνητρα η εικόνα είναι αυτή που είδαμε στην πρώτη περίοδο. Γίνανε πάρα πολλά λάθη, χάσαμε πάρα πολλές ελεύθερες βολές και έγιναν πολλά πράγμα λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης".


    Για τους τραυματίες και τον Μπατίστ, είπε...
    "Είναι προφανές ότι υπήρχε πρόβλημα αφού έχουμε δύο παίκτες, τον Βουγιούκα και τον Περπέρογλου που είναι τραυματίες και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον Μπατίστ. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Εκτός έδρας παίζουμε πολύ καλά , ενώ εντός έδρας πολύ άσχημα. Πρέπει να παίζουμε πολύ πιο σοβαρά".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad