Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΑΕΙ!

    Συνεχίζει σοβαρός τις νίκες ο Παναθηναϊκός, για μια ακόμα αγωνιστική πέτυχε ένα σημαντικό διπλό στην Τρίπολη με 0-2...

    Μόνη της συνεχίζει να παλεύει η ομάδα, αυτό πρέπει να το βλέπουν οι μέτοχοι και κυριώς ο αδιάλλακτος Τζιγγερ, σαν να τους λένε οι παίκτες ότι αν τους στήριζαν θα είχε βαφτεί πράσινο το πρωτάθλημα

    Ο Φερειρα παρουσίασε την ομάδα με αλλαγές από τον προηγούμενο αγώνα, χρησιμοποιήθηκαν παίχτες από την ομάδα νέων, στα δεξιά είχε τον Γιουρκα μετά από 7 μήνες, δεν έκανε την παρουσία του αισθητή.

    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε νωθρά, στο 8' λεπτό ο Πετρόπουλος με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή του Αστέρα, γυρίζει για τον Σπυρόπουλο, ο τελευταίος σχεδόν με άδειο τέρμα στέλνει τη μπάλα άουτ. Από εκεί και πέρα έγινε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς ευκαιρίες, οι πράσινοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του Αστέρα που έπαιζε με 10 παίχτες στην άμυνα, σκορ ημιχρονου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι έδειχναν πιο αποφασιστικοί, στο 57' λεπτό ο Κλειτον ανοίγει το σκορ για το 0-1. Στο 75' λεπτό ο Φερειρα κάνει την 3η αλλαγή, στον αγώνα περνάει ο Φουρλάνος στη θέση του Νίνη. Στη συνέχεια οι πράσινοι πίεζαν ψηλά για ένα δεύτερο γκολ, αυτό ήρθε στο 92' λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ωραίο συνδυασμό του Μαυρία με Λάζαρο, ο δεύτερος σκοράρει για το τελικό 0-2!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad