Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, Η ΤΣΕΛΣΙ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΣΠΙΚΕΡ!

    Την Τρίτη είδαμε όλοι έναν καταπληκτικό ημιτελικό για το Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι, είδαμε ανατροπή του σκορ και ανατροπή του φαβορί...

    Είχα αποφασίσει να δω τον μεγάλο αυτό αγώνα, αλλά όχι σε κάποιο ελληνικό κανάλι, εξάλλου οι μεταδόσεις-περιγραφές από Έλληνες σπορτ κάστερ δεν είναι και οι καλύτερες για έναν φίλαθλο, ώστε να τον κάνει να ζει με ενδιαφέρον την ροή ενός τόσο υψηλού επίπεδου αγώνα. 
    Επέλεξα λοιπόν να το δω σε ένα ξένο τηλεοπτικό δίκτυο και πιο συγκεκριμένα την Αργεντίνικη έκδοση του FOX Sports(en vivo), όλοι ξέρουμε οι Αργεντινοί σπίκερ και γενικά οι Λατίνοι, έχουν έναν ξεχωριστό τρόπο στις περιγραφές αγώνων, ιδικά όταν σημειώνετε κάποιο γκολ, μου ήταν εύκολο να ακούσω Ισπανικά γιατί γνωρίζω και τη γλώσσα, αρα μου ήταν πιο οικεία στο αφτί μου.

    Θα αναρωτηθείτε (και σωστά) που κολλάει το ματς Μπαρτσελόνα-Τσελσι με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζω και θα καταλάβετε...

    Η Τσέλσι μένει από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίχτες, επειδή ο Τέρι έκανε μια ανόητη ενέργεια σε αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλική ομάδα τα παίζει όλα για όλα, έστω και με κλειστή άμυνα, ώστε να βάλει κάποιο γκολ, αυτό έρχεται σε μια αντεπίθεση από τον Ραμίρες με ένα υπέροχο σκαφτό σουτ για το 2-1, καθώς ο αγώνας οδεύει προς το τελευταίο δεκάλεπτο, ο Αργεντινός σπίκερ αρχίζει να σχολιάζει την ψυχολογία και την αγωνία των οπαδών της Μπαρτσελανα που είχαν εκείνη τη στιγμή με βάση την εξέλιξη που είχε ο αγώνας, και ενώ συνέχιζε κάποια στιγμή ακούω κάτι που δεν περίμενα από τον σπίκερ, να ακούσω...
    "Ellos han pasado por momentos difíciles aficionados del FC Barcelona en el Camp Nou por muchos grupos ... Quién va a olvidar el partido contra el Panathinaikos en 2002 fue mantener los fans en vilo hasta el último segundo"- (Μετάφραση:Έχουν περάσει δύσκολες στιγμές οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου από πολλές ομάδες... Ποιος θα ξεχάσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το 2002 που κράταγε σε αγωνία τους φιλάθλους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο).

    Ακούγοντας τα παραπάνω και περισσότερο τη λέξη Παναθηναϊκός, χάρηκα και θυμήθηκα ωραίες στιγμές από εκείνον τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό. 

    Που θέλω να καταλήξω... Ότι ο Παναθηναϊκός σε όση άσχημη κατάσταση και να βρίσκεται, είτε διοικητική-οικονομική, είτε αγωνιστική, πάντα το όνομα του θα ακούγετε στα πέρατα του κόσμου, όπως το έκανε ο Αργεντινός σπίκερ, πως να μην αναφερθεί αλώστε όταν ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει μεγαλειώδεις εμφανίσεις ανεξαρτήτου αντιπάλου, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα δεν έφερναν την πρόκριση.

    Μόνο ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα έχει αφήσει ανεξίτηλες Ευρωπαϊκές στιγμές μεγαλείου και περηφάνιας και θα συνεχίσει να αφήνει στο άμεσο ή μακρινό μέλλον...!!!


    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad