Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΙΕΣ

    Κάποιοι ξεχνούν και φέρονται αχάριστα στην ομάδα που τους έκανε ότι είναι σήμερα, αυτό ισχύει και για τον Νίκο Νιόπλια...

    Θα μπορούσε να μιλήσει καλύτερα και όχι να περιγράφει την κατάσταση του Παναθηναϊκού ως μ@λακια, χαρακτηριστικά η δήλωση του σε ραδιοφωνικό σταθμό ήταν...
    "Για μένα είναι μία δικαίωση. Όταν είπα μετά το ματς με τον Εργοτέλη ότι θα παραιτηθώ και έλεγαν ότι δεν άντεχα. Είδατε μετά τι έγινε. Στον Παναθηναϊκό πέρασα φοβερά χρόνια και ως παίκτης και ως προπονητής. Δεν μπορώ να ζω μέσα στη μαλακία".

    Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί πολλοί την έχουν δει κάπως...

    Καταρχήν Νικολάκη μπορεί να ήσουν ένας καλός ποδοσφαιριστής που βοήθησε τον Παναθηναϊκό όπως σε βοήθησε και αυτός για να είσαι ότι είσαι σήμερα, όμως δεν είσαι καλός προπονητής ακόμα, το πρωτάθλημα του 2009/2010 που πήρε ο Παναθηναϊκός δεν το πήρε γιατί ήταν αποτέλεσμα δουλείας σου, η ομάδα ήταν "στρωμένη" από τον Χεντ Τεν Κατε, αυτή ει ναι η αλήθεια!

    Κατά δεύτερων το Πρωτάθλημα το πήρε ο Νικόλας Πατέρας που ασχολούνταν κάθε μέρα ατελείωτες ώρες για να προστατεύει τον Παναθηναϊκό από την παράγκα, το πήραν οι παιχταράδες που έφερε αυτός και ο κόσμος φυσικά που σε κάθε αγώνα ήταν κοντά στην ομάδα, εσύ Νικολάκη Νιόπλια ήσουν ή απλά έτυχε να είσαι τον πάγκο εκείνη τη χρονιά! 

    Αν ήσουν μάγκας όμως, δεν θα μίλαγες γενικά για μ@λακίες, αλλά θα τόνιζες πως η κατάσταση που έχει φτάσει αυτή τη στιγμή η ομάδα, αυτός που φταίει είναι ο μεγαλομέτοχος ΙΒΒ και κάνεις άλλος, δεν το είπες όμως, αρα δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ περί μαλακίας...!


    Editorial: "Το παιδί της Παιανίας"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad