Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ"

    Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ο Φερειρα έδωσε συγχαρητήρια στον επαγγελματισμό των παιχτών του παρά τα διοικητικά προβλήματα και σε ερώτησή σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, τα διέψευσε...

    Αναλυτικά όσα είπε:

    Για το εάν σε πορτογαλικά ΜΜΕ, έκανε τη  δήλωσή "Ίσως είναι το τέλος του Παναθηναϊκού", είπε: 
    "Δεν θα ήθελα να απαντήσω, γιατί ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτός που θα μιλήσει τελευταίος είμαι εγώ".


    Για την συμπεριφορά των παικτών του, παρα τα διοικητικά προβλήματα, είπε: 
    "Δώσαμε μία θετική απάντηση, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και κέρδισαν τον αγώνα. Ουσιαστικά υπήρξαν δύο παιχνίδια. Ένα μέχρι την αποβολή του Σπυρόπουλου και ένα μετά… Όταν δηλαδή παίξαμε με 11 παίκτες, ο Άρης μόνο αμυνόταν. Δεν υπήρχε καμία απειλή για εμάς. Μετά την αποβολή ο Άρης ήταν επιθετικός, αλλά δεν απείλησε την εστία μας. Το τελικό μέρος του αγώνα χαρακτηρίστηκε από κουράγιο, αντοχή και θυσίες. Θέλαμε τη νίκη, όπως πάντα, γιατί όλοι είμαστε επαγγελματίας. Θα μείνουμε να δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος. Απαιτώ από τους παίκτες να είναι επαγγελματίες και αυτό κάνουμε. Πήραμε τη νίκη και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο".


    Για την χρησιμοποίηση του Βύντρα ως στόπερ και για τον Ρούντολφ,είπε: 
    "Δεν θεωρώ ότι ο Βύντρα έπαιξε κεντρικό μπακ. Μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση, αλλά δεν είναι η θέση που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Έπαιξε για 30 λεπτά. Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα τραυματισμού, πρέπει να επανέλθει σταδιακά στους αγώνες. Ο σκοπός είναι να επανέλθει σταδιακά, προκειμένου να μην υπάρχει υποτροπή. Μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο το πρόβλημα το αντιμετώπισε επειδή επέστρεφε γρήγορα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και παίζει σε υψηλό επίπεδο".


    Για τις διαμαρτυρίες του στους διαιτητές μετά το γκολ,είπε: 
    "Είναι διαφορετικά πράγματα. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει γρηγορότερο, αλλά κάποιοι παίκτες δεν είχαν την επάρκεια για να το κάνουν. Στο γκολ ένας παίκτης του Άρη έπρεπε να είχε πάρει κάρτα. Ο διαιτητής σωστά άφησε την φάση, αλλά μετά θα έπρεπε να του δείξει κάρτα και να παίξουμε 10 εναντίον 10 και οι δυο ομάδες".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad