Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ!

    Δεν είναι ψέμα, μετά από τρεις μήνες εκ τος αγώνων ο Ρούντολφ με δικό του γκολ έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκού που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια...
     
    Το ματς δεν είχε δάφνες ποιότητας σε ένα "μουγκό" ΟΑΚΑ χωρίς οπαδούς, σημασία έχει η νίκη και αυτή ήρθε για τους πράσινους και η ομάδα συνεχίζει μέχρι το τέλος!

    Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε στη κάμερα της Nova:
    Μέχρι την αποβολή του παίχτη μας, ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα, Μέτα δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά πετύχαμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ κρίμα που δε είχαμε σήμερα τους οπαδούς κοντά μας.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Το πρώτο ημίχρονο ξεκινάει νωθρά σε ένα άδειο γήπεδο, στο 7' λεπτό ο Βιτόλο χάνει ευκαιρία μετά από πάσα του Λάζαρου, στη συνέχεια δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο, καθώς το παιχνίδι γινόταν στο κέντρο με αμυντικά πλάνα και οι δυο ομάδες.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι ήθελαν το γκολ, έγιναν κάποιες ευκαιρίες όχι όμως κλασικές. Στο 60' λεπτό ο Σπυρόπουλος δέχεται την κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια αμυντικό το παιχνίδι, μέχρι το 82' λεπτό, όταν ο Ρούντολφ πετυχαίνει το γκολ, υστέρα από προσπάθεια του Κουίνσι  από αριστερά, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, τελικό σκορ 1-0!!! 

    Οι πράσινοι είχαν 13 τελικές στον αγώνα με τις 7 να πηγαίνουν στην εστία των αντιπάλων. Άλλη μια νίκη για τον Παναθηναϊκό που θα του είναι πολύτιμη για την τελική βαθμολογία και το πλεονέκτημα των βαθμών στην έναρξη των πλει-οφ!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad