Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΗΤΑΝ Π@ΡΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! (VIDEOS)

    Πριν 10 χρόνια , στις 9 Απριλίου του 2002, ο Παναθηναϊκός για λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι δεν πέτυχε μια από τις σημαντικότερες προκρίσεις της ιστορίας του...

    Ήταν στον επαναληπτικό του 1-0 της Λεωφόρου, στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός στο Καμπ Νου, όλα είχαν ξεκινήσει ιδανικά με 0-1 μετά από γκολ του Κωνσταντίνου, στη συνέχεια η ομάδα δέχθηκε 3 άτυχα γκολ, χρειαζόταν 1 για να προκριθεί στους 4 του Τσαμπιονς Λιγκ.

    Οι πράσινοι είχαν και την εχθρική διαιτησία, όταν σε καθαρό φάουλ του Μπονανο στον Ολισατέμπε, ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι, από το 80 μέχρι και τα 7 λεπτά των καθυστερήσεων, το γήπεδο γύρισε προς την περιοχή των Καταλανών, ο Παναθηναϊκός ανάγκασε τους γηπεδούχους και τους οπαδούς τους να τρέμουν, οι πράσινοι έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, ο Ριβάλντο παρακαλούσε το διαιτητή να λήξη το παιχνίδι και οπαδοί τους είχαν χάσει την μιλιά τους ενώ πιο πριν διέκοπταν το παιχνίδι με αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.  

    Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής παραδέχτηκε ότι ήταν φάουλ στον Ολισατέμπε, αλλά δεν μπορούσε να δώσει το πέναλτι στην έδρα της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δηλώσεις του και ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε την πρόκριση!

    -VIDEOS:






    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad