Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΡΠΑΖΩ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ"

    Ο σκόρερ των δυο γκολ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, Αντώνης Πετρόπουλος, τόνισε ότι οι τρεις βαθμοί ει ναι σημαντικοί για τη συνέχεια...(+Δήλωσεις Ζεκά)

    Χαρακτηριστικά δήλωσε:

    Για τον αγώνα είπε...
    "Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, δεν είχαμε ευκαιρίες. Μπήκαμε στην ανάπαυλα δυο παιδιά και πιστεύω ότι βοηθήσαμε. Έλειπε και ο κόσμος και τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Νικήσαμε όμως, πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε για τη συνέχει".


    Για την επανεμφάνιση του στην ομάδα, είπε...
    "Το έχω ξαναπεί και άλλη φορά όταν ένας επιθετικός θεωρεί ότι είναι καλός και πιστεύει στον εαυτό του προσπαθεί όσο μπορεί στις προπονήσεις. Περιμένει, δεν ξεχνάει αυτά που ξέρει και όταν ο προπονητής του δίνει την ευκαιρία προσπαθεί να την πάρει και να κάνει την δουλειά του".


    Για την συμμέτοχη του στην Εθνική,είπε...
    Τέλος, παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να κερδίσει θέση στην εθνική ομάδα εν όψει του Euro 2012, επεσήμανε: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Για να πάω τώρα στην Εθνική θα πρέπει να παίζω συνέχεια μέχρι το τέλος και φυσικά να συνεχίσω να σκοράρω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία".

    -Ο Ζεκα δήλωσε:
    "Πήραμε μια σημαντική νίκη, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσοι καλοί. Στο δεύτερο όμως ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και πήραμε τη νίκη".

    Για το ότι έπαιξε για πρώτη φορά ως δεξί μπακ,είπε...
    "Είναι κάτι ασυνήθιστο για μένα, ήθελα λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, αλλά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και παίζω όπου μου πει ο προπονητής".

    Για το αν  η οικονομική και διοικητική αστάθεια επηρεάζει τους παίκτες, είπε... 
    "Σίγουρα όλα αυτά που γίνονται μας επηρεάζουν, από την άλλη όμως όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάμε αυτά και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad