Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ: "ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η ΤΣΣΚΑ"

    Για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, τα πλει οφ και το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο Final4, μίλησε ο Κώστας Καιμακόγλου...

    Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobcblog.gr:

    "Καλησπέρα σε όλους…
    Αυτές οι μέρες που πέρασαν δεν ήταν οι πιο εύκολες για εμάς. Ερχόμασταν από μία πολύ δύσκολη σειρά… Η σειρά των play offs είχε πολλά παιχνίδια, πολύ ψυχοφθόρα και ήταν μεγάλης έντασης, δημιούργησαν μεγάλη σωματική και ψυχολογική κούραση. Το να δώσουμε μετά δύο αγώνες μέσα σε τρεις μέρες, σε λιγότερο από 48 ώρες ήταν επίσης κάτι δύσκολο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Χρειαζόταν να αλλάξουμε το …τσιπάκι της Ευρωλίγκας, να γυρίσουμε, να σκεφτούμε το ελληνικό πρωτάθλημα, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για την κανονική περίοδο. Πήραμε τις δύο νίκες που θέλαμε, γιατί θέλαμε να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο με δύο θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε.

    Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια για εμάς. Με τον Πανιώνιο ήταν δύσκολο, ίσως ακριβώς γιατί ερχόταν αμέσως μετά την πέμπτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Ελέκτρα. Πήραμε μια διαφορά και πάλι, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει ευκολότερα, αλλά η εικόνα που έμεινε στο τέλος δεν αφορούσε αποκλειστικά το μπάσκετ. Κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι έκαναν του κεφαλιού τους. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στον Πανιώνιο, αλλά σε πολλά γήπεδα της Ελλάδας και καλό θα ήταν αν θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε το μπάσκετ να βρεθεί και πάλι πολύ ψηλά, να βοηθήσουμε όλοι.

    Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και αρμόδιες αρχές να βοηθήσουν να βρεθούν κάποιες λύσεις για να μην υπάρχουν όλα αυτά τα φαινόμενα και να τα συζητάμε κάθε λίγο και λιγάκι. Είναι κάτι πραγματικά άσχημο στο τέλος κάποιοι παίκτες να δέχονται πέτρες και μπουκάλια. Μπορεί να συμβεί κάτι πολύ χειρότερο από ότι συνέβη και καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε ουσιαστικά για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον. Ο αγώνας με τον Κολοσσό ήταν τελείως διαφορετικός, φτάσαμε εύκολα στην επικράτηση, ίσως ευκολότερα από ότι περιμέναμε και τώρα έχουμε την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση.

    Οι προπονητές γνωρίζουν ότι η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη σε μυαλό και σώμα και αφού μας δίνεται η ευκαιρία με το Πάσχα, θα έχουμε τρεις μέρες άδεια. Αυτό το διήμερο, σήμερα και αύριο θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να μην πάμε στις διακοπές μας τελείως χαλαροί. Χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες για να ξεκουραστεί το μυαλό.

    Ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αυτές τις μέρες, και με το καλό θα επιστρέψουμε και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε δουλειά, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Θα δούμε και τον αντίπαλό μας σήμερα το απόγευμα και θα προετοιμάσουμε τα παιχνίδια αυτά. Θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι για τις άμεσες υποχρεώσεις μας, αλλά και για να είμαστε σε καλή κατάσταση στο final 4 και στους τελικούς του πρωταθλήματος, να πιάσουμε τότε το πικ της απόδοσής μας. Επειδή αρκετοί ρωτούν, θα σας πω πως είναι φυσιολογικό όλοι στην άκρη του μυαλού μας να έχουμε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όλοι όμως είμαστε επαγγελματίες στην ομάδα και ξέρουμε ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα ως εκεί.

    Θα πρέπει να μείνει στην άκρη του μυαλού, να περιορίζεται στη σκέψη μας και να σκεφτόμαστε αυτά που προηγούνται αρχής γενομένης από τα προημτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Κι επίσης (γελώντας) δεν έχω εισιτήρια! Θα βγάλω ανακοίνωση… Είναι πολύς ο κόσμος που θέλει να ταξιδέψει στην Πόλη, μας πλησιάζουν ακόμη κι εμάς για εισιτήρια! Ξέρουμε καλά ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι εκεί.

    Να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους αυτές τις μέρες να βρεθούν με τις οικογένειές τους, με αγαπημένα τους πρόσωπα. Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και πάνω από όλα με υγεία!
    Τις καλύτερες ευχές!!!
    Κώστας".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad