Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!

    Ο Παναθηναϊκός είναι σε άθλια διοικητική κατάσταση, αυτό βάζει πολλούς παίχτες σε σκέψεις εξόδου από τον Παναθηναϊκό...

    Την αρχή την έκανε ο Νινης στην Πάρμα, μετά από τραγικές παραλήψεις της διοίκησης. Τις τελευταίες μέρες μάθαμε μετά από ομολογία του ίδιου του Σιμαο, πως έχει συμφωνήσει προφορικά με άλλη ομάδα του εξωτερικού, οι πράσινοι χάνουν μέσα από τα χέρια τους δυο παίχτες που θα μπορούσε να βασιστεί για το μέλλον.

    Δεν είναι μόνο αυτοί που ήδη σκέφτονται την επόμενη μέρα εκτός Παναθηναϊκού, ο Μπουμσονγκ με την υπάρχον κατάσταση στη διοίκηση είναι δεδομένο ότι θα φύγει, ο Λετο για τον ίδιο λόγο, για τον Κουίνσι δεν φαίνεται προς στιγμή να του ανανεώνεται ο δανεισμός, ακόμα και ο Κατσούρανης σκέφτεται μια εναλλακτική λύση, υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι τόσο σημαντικοί παίχτες όπως ο Σπυρόπουλος, όλα αυτά είναι συνέπειες τις ανύπαρκτης διοίκησης, η ομάδα αποδυναμώνεται σημαντικά με παίχτες βαρόμετρα και αν δεν βρεθεί τότε τα πράγματα από την νέα χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

    Αν στη Γενική Συνέλευση τις 18 Απριλίου, προκύψει σοβαρή διοίκηση μπορεί να μείνει ο Σιμαο στην ομάδα, αυτό περιμένουν οι παίχτες και ο προπονητής, να υπάρχει διοίκηση που να του εγγυάται το μέλλον τους στην ομάδα!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad