Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

    Απίστευτη η παρουσία του κόσμου στη συνέλευση του Ε.Φ.Θύρας 13 που πραγματοποιήθηκε στον "Τάφο του Ινδού", με αφορμή τις διοικητικές εξελίξεις και τις ενέργειες που θα γίνουν τις επόμενες μέρες κατά του Τζιγγερ...

    Κάθε γωνιά του γηπέδου, στους διαδρόμους, ακόμα και έξω από αυτό ταν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πάνω από 4.000 έδωσαν το παρόν, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένα τα παιδιά που έκαναν τη συνέλευση.

    Εκεί βρέθηκε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, δίνοντας εξηγήσεις για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών να πα ρουν τις μετοχές του Τζιγγερ. Εκείνος τους είπε ότι την Τετάρτη και αφού γίνουν οι συναντήσεις με τους μετόχους, θα έχουν τελειώσει όλα Ειτέα θετικά είτε αρνητικά.
    Από την πλευρά τους οι οπαδοί του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρέπει να πάρουν τις μετοχές αν δεν υπάρχει πλήρης δέσμευση νομική και οικονομική από την πλευρά του Τζιγγερ, όσον αφορά τη ΓΗΠΕΛ, ακόμα του είπαν ότι θα πρέπει να μάθει ο κόσμος τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η όποια συμφωνία γίνει και αν δεν γίνει πάλι να υπάρχει ενημέρωση, ο Βασίλης Κωνσταντίνου  ήταν σύμφωνος σε αυτό που ζήτησαν οι οπαδοί, τονίζοντας ακόμα ότι θα γίνει ότι καλύτερο για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

    Επίσης οι οπαδοί του τόνισαν ότι θα περιμένουν τι θα γίνει μέχρι την Τετάρτη, τότε να ανακοινώσουν για τις κοινοποιήσεις κατά του Τζιγγερ. Οι κοινοποιήσεις θα είναι μαζικές και "επιθετικές", υπάρχουν σαν σκέψεις να γίνουν κινητοποιήσεις σε κάθε εταιρία που έχει ανάμιξη η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ήδη από τις προηγούμενες μέρες υπάρχουν μεγάλα πανό κατά του Τζιγγερ σε γνωστούς δρόμους της Αθήνας, αυτές οι ενέργειες δεν θα γίνουν μια φορά όπως το 2008, αλλά συνέχεια μέχρι να φύγει εντελώς η οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό! 

    Στη συνέλευση ήταν και ο παλαίμαχος αθλητής του Παναθηναϊκού, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, προς το τέλος και εμφανώς συγκινημένος από τις ενέργειες των οπαδών να σώσουν την ομάδα, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας, έγινε ένας πανικός στον "Τάφο του Ινδού" και με τους οπαδούς παρέα να τραγουδούν δυνατά τον ύμνο!!!  


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad