Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π: "ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ"

    Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π με μια ακόμα ανακοίνωση καλεί όλους τους μετόχους να παραβρεθούν στις 8 Μαΐου στη Γενική Συνέλευση και να δώσουν λύση για την ομάδα...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "Οι λέξεις «πτώχευση» και «πρωτοδικείο» μας προκαλούν θλίψη, αγανάκτηση και οργή! Εάν είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να οδηγείται στον γκρεμό και οι μέτοχοι να στρουθοκαμηλίζουν;

    Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. δεν κλείνει τα μάτια, ούτε βάζει το κεφάλι στην άμμο. Η 8η Μαίου μοιάζει με την ημέρα της κρίσεως για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Είναι θέμα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ.

    Οι μέτοχοι θα πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της γενικής συνέλευσης, στο κάλεσμα της πιο παναθηναϊκής φωνής του Θανάση Γιαννακόπουλου, στο κάλεσμα της μάνας του λόχου. Δικαιολογίες δεν χωρούν. Ουδείς μπορεί να θεωρεί τον Παναθηναϊκό παιχνιδάκι, που ασχολήθηκε λίγο και το πέταξε στην κούτα με τα «χρησιμοποιημένα». Ο Παναθηναϊκός έχει 104 χρόνια ιστορίας και εκατομμύρια οπαδούς που περιμένουν λύσεις.

    Ούτε ευχολόγια, ούτε πάνω απ’ όλα υπεκφυγές και αδιαφορία. Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. συντάσσεται πλήρως με την θέση ενός αγνού Παναθηναϊκού, όπως είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και καλεί τους μετόχους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

    Όσοι δώσουν το παρών στην Γ.Σ. της 8ης Μαΐου θα δείξουν και θα αποδείξουν ότι αγαπούν τον Παναθηναϊκό και δεν αντέχουν στην ιδέα της πτώχευσης. Όσοι αδιαφορήσουν θα «κερδίσουν» τον τίτλο του «Νέρωνα» του Παναθηναϊκού και το όνομά τους θα γραφτεί στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου με μαύρα γράμματα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

    ΥΓ. Όποιος επιθυμεί ν’ αποχωρήσει από το μετοχολόγιο του Παναθηναϊκού, ας παραχωρήσει το ποσοστό του στον Ερασιτέχνη, καταβάλλοντας το ποσοστό που του αναλογεί στην τρύπα της ΠΑΕ. Εαν θέλουν ας το κάνουν όλοι οι μέτοχοι, αφήνοντας όμως την ΠΑΕ καθαρή από χρέη".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad