Header Ads

  • Breaking Green News

    4ΑΡΑ ΚΑΙ +4 ΣΤΑ PLAY OFF!

    Ιδανικά και σοβαρός έκλεισε ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια, καθώς επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού με 4-0... 

    Οι πράσινοι με την νίκη 4ων γκολ και ετοιμάζονται για τα πλει-οφ που οδηγούν στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ, μάλιστα ξεκινούν με 4 βαθμούς πλεονέκτημα απέναντι της ΑΕΚ, Ατρόμητου και ΠΑΟΚ που έχουν από 0 βαθμούς και οι τρεις!

    -Ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο... 

    Ξανά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε χρόνο σε παίχτες που δεν ήταν βασικοί, στο τέρμα επέστρεψε μετά από καιρό ο Στέφανος Κοτσόλης, ενώ οι Τοτσέ και Ρούντολφ πάλι στην κορυφή της επίθεσης!

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο 18' λεπτό ο Κουίνσι με ατομική προσπάθεια από αριστερά μέσα στην περιοχή κάνει το 1-0. Στη συνέχεια έγιανα λίγες φάσεις για γκολ από τους πράσινους αλλά δεν σημείωσαν το δεύτερο γκολ, μετά το 30' λεπτό ο ρυθμός έπεσε, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το 45' λεπτό, σκορ ημιχρόνου 1-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο πράσινοι μπαίνουν δυνατά, για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, αυτό δεν άργησε καθώς ήρθε στο 52' λεπτό, όταν ο Ρούντολφ γυρνάει την μπάλα στη μικρή περιοχή του Παναιτωλικού, η μπάλα καταλήγει στον Τοτσε και αυτός με κοντινό πλασέ κάνει το 2-0.

    Στο 67' λεπτό ο Φερέιρα προχωράει σε δυο αλλαγές, Λάζαρος στη θέση του Ρούντολφ και Νινης στη θέση του Καραγκούνη, στη συνέχεια δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, πέραν από να σουτ του Βύντρα στο 72' όπου και πέρασε άουτ.

    Στο 82' λεπτό και μέσα από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Τοτσε σημειώνει το 3-0 και δέκατο προσωπικό του με τη φανέλα του Τριφυλλιού συνολικά. Όμως οι πράσινοι δεν σταμάτησαν εκεί, 2' λεπτά μετά ο Λάζαρος με ατομική ενέργεια κάνει το 4-0.

    Στο 85' λεπτό, τρίτη αλλαγή για τους πράσινους, στη θέση του Κοτσόλη για πρώτη φορά στη επαγγελματική ομάδα ο Ταμπάκης από την ομάδα νέων του Ρότσα. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, τελικό σκορ 4-0!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad