Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

    Τα οικονομικά προβλήματα, ο κίνδυνος αποκλεισμού από την ΟΥΕΦΑ και η πιθανή πτώχευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αναγκάσει τον Γιάννη Αλαφούζο να αναζητήσει λύσεις για διέξοδο...

    Ο επιχειρηματίας και γνωστός για την αγάπη που τρέφει για το Τριφύλλι από μικρή ηλικία, παίρνει πρωτοβουλίες μαζί με άλλους παναθηναϊκούς που έχουν οικονομική δύναμη, οπός οι Πολέμης,Τίτος Βασιλόπουλος, Βασιλάκης και άλλοι που δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, ώστε ο Παναθηναϊκός να αποφύγει πρωτοφανής κακές καταστάσεις για την ιστορία του συλλόγου.

    Όλα αυτά θα φανούν και στην πράξη, αφού δεν υπάρξει κάποια λύση στην Γενική Συνέλευση 18 του μήνα. Μαζί του ο Αλαφούζος έχει και την στήριξη των παλαίμαχων, σε πρώτη φάση έχουν στόχο να πάρουν τις μετοχές από τον Τζιγγερ, στη συνέχεια να ορίσουν νέο Δ.Σ και να διαθέσουν ένα σημαντικό πόσο κάποιων εκατομμυρίων ευρώ.

    Πάντα ενημερωμένος ο Βγενόπουλος για τις κινήσεις Αλαφούζου, καθώς ο πρώτος τον έφερε στο προσκήνιο και θα στηρίξει την προσπάθεια του, αλλά δεν φαίνεται να κάνει πίσω όσον αφορά τις ευθύνες του Τζιγγερ στο θέμα ΓΗΠΕΛ. Ακόμα όμως και για την κόντρα μεταξύ Mr.Mig και Τζιγγερ, Ο Αλαφούζος θέλει να βρεθεί μια λύση και να τους φέρει πιο κοντά ή να παύσουν τα εκατέρωθεν πυρά, για την ηρεμία και το καλό της ομάδας!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad