Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ"

    Ο Ανδρέας Βγενοπουλος στη Γενική Συνέλευση εξαπέλυσε επίθεση στον Τζιγγερ για την μη παρουσία του σε μια ακόμα Συνέλευση...

    Ο Mr.Mig μίλησε στους υπόλοιπους μετόχους για τις μεθόδους του Τζιγγερ για να οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός στην πτώχευση, καθώς και την άρνηση του μεγαλομετόχου να αναλάβει τις ευθύνες του όσον αφορά τη ΓΗΠΕΛ.


    Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μάλιστα μετά από όσα είπε ο Βγενοπουλος άρχισε να καταλαβαίνει πόσο σοβαρό είναι το θέμα της ΓΗΠΕΛ, λέγοντας..."Δεν με ενημέρωσε ποτέ κάνεις για τη ΓΗΠΕΛ, υπογράφαμε χαρτιά στα Δ.Σ χωρίς να ξέρουμε τι είναι...".

    Ο Mr.Mig είναι ο μόνος που ενδιαφέρετε για τον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται μετά και από την αποκάλυψη του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πέτσου, όπου τόνισε σε όλους ότι τα περισσότερα χρήματα για να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας στην Τρίπολη τα πλήρωσε ο Βγενοπουλος!

    Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, κατά την έξοδο του δήλωσε:

    "Η Γ.Σ. των μετόχων αναβλήθηκε για τις 8 Μαιου με ομόφωνη απόφαση, με επιπλέον θέμα τη λογοδοσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την ΓΗΠΕΛ μετά από δικό του εξώδικου. Κατόπιν εξωδίκων, ο κ. Βαρδινογιάννης θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει πρωτοβουλίες να συντονίσει τους μετόχους μέχρι τις 8 Μαϊου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, θα επισκεφτεί τον Βαρδή Βαρδινογιάννη μήπως υπάρξει λύση και από εκεί. Όλες οι πρωτοβουλίες θα οδηγήσουν στη ΓΣ της 8ης Μαϊου για να φανεί αν υπάρξει λύση για την αποφυγή της πτώχευσης. Δεν υπάρχουν άλλες ευκαιρίες. Είναι απαραδεκτο να είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς διοίκηση. Πρέπει να λυθούν αυτά τα θέματα. Αν φτάσουμε μέχρι τις 8 Μαϊου χωρίς λύση, τότε η πτώχευση είναι δεδομένη".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad