Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΑ!

    Σε ένα παιχνίδι τελικός όπως έλεγαν οι ίδιοι, έγινε καταστροφή για τους πράσινους που από το +4 στη βαθμολογία έβαλε όλες τις ομάδες στο κόλπο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ...

    Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναθηναϊκό από την ΑΕΚ με 2-0, σαν να μην ήταν στο γήπεδο οι παίχτες του Φερειρα. Πλέον την επόμενη αγωνιστική το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι τελικός που πρέπει να νικήσουν, είναι ακόμα όλα στα χέρια (πόδια) τους, αλλά πρέπει να βελτιωθούν σημαντικά πριν είναι αργά! 

    "Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Φερέιρα δήλωσε στην κάμερα της νοβα:
    Μέχρι το 2-0 ήμασταν καλύτεροι, δεν πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς καθώς είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές που μας χάλασαν όλα τα σχέδια για εμάς. Είμαστε ακόμα επικεφαλής και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε να είμαστε ακόμα. Η εικόνα του αγώνα και το αποτέλεσμα δεν αντικατροπτρίζει την διαφορά των δυο ομάδων".


    -Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο παναθηναϊκός παρουσιάζετε συντηρητικά στον αγώνα, μέχρι το 25΄ λεπτο οι πράσινοι είχαν μια κεφαλιά του Σιμάο χωρίς αποτέλεσμα και δυο αναγκαστικές αλλαγές, η μια του Σπυρόπουλου και η άλλη του Νινη, τους αντικατέστησαν αντίστοιχα οι Σειταρίδης και Καραγκούνης. Στο 29' λεπτό οι γηπεδούχοι κάνουν το 0-1, μετά από άτσαλο διώξιμο της μπάλας από την πράσινη άμυνα.  

    Στα επόμενα 15' λεπτά δεν άλλαξε κάτι, οι πράσινοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν ήρθε το γκολ, τελικό σκορ ημιχρόνου 1-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν λίγο πιο αποφασισμένοι να πιέσουν για το γκολ, στο 51' λεπτό Λάζαρος σουτάρει αλλά ο κιπερ των γηπεδούχων διώχνει σε κόρνερ, οι προσπάθειες δεν έφεραν κάποιο γκολ και ο ρυθμός έπεσε. Στο 68' λεπτό ο Φερειρα κάνει την τρίτη αλλαγή, περνάει εκτός ο Τοτσέ και στη θέση του ο Πετρόπουλος. 

    Οι πράσινοι δεν μπορούσαν με τις προσπάθειες τους να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, στο 80' λεπτό έρχεται και το χειρότερο, σε μια αντεπίθεση οι γηπεδούχοι κάνουν το 2-0 με δόση τύχης από πολύ πλάγια ο Κλοναρίδης σουτάρει και η μπάλα κοντράρει στην πλάτη του Καρνέζη και καταλήγει στα δίχτυα, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε απολυτώς τίποτα, όλα είχαν τελειώσει στο δεύτερο γκολ, τελικό σκορ 2-0 και ήττα για τον Παναθηναϊκό που τον βάζει σε δύσκολες περιπέτειες για τη συνέχεια...!  

    -Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ PLAY-OFF:
    1.Παναθηναϊκός >5
    2.ΠΑΟΚ >4
    3.ΑΕΚ >3
    4.Ατρόμητος >2
    --------------------
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad