Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ "ΟΚ" ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ!

    Στο νέο Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έγινε το μεσημέρι της Τέταρτης, αποφασίστηκε πως επειδή πολλά έχουν μείνει πίσω πρέπει να τρέξουν τα άμεσα θέματα που καίνε την ομάδα...

    Οριστικέ η νέα διοικούσα επιτροπή με 4 μέλη, ο Γόντικας ως πρόεδρος, ο Γιάννης Αλαφούζος ο Στράτος Σωπήλης και Λεωνίδας Πολέμης με τον τελευταίο να έχει αναλάβει και τα διεθνή θέματα της ομάδας. 

    Ακόμα οριστικέ 4μελης τεχνική επιτροπή που θα γνωμοδοτεί στη διοίκηση για ποδοσφαιρικά θέματα, αυτοί είναι οι Αριστείδης Καμάρας, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Μίμης Δομάζος, ο τελευταίος ζήτησε να έχει περισσότερο ρόλο σε αυτό και θα αποφασίσει όταν πάρει αναλυτικές λεπτομέρειες περί της επιτροπής αυτής.

    Οι Γιάννης  Αλαφούζος και Γοντικας συζήτησαν για τα κεφάλαια που θα έχει η ΠΑΕ από χορηγίες κλπ μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ο πρόεδρος ενημέρωσε τον πρώτο πως θα υπάρξουν σημαντικά έσοδα σε αυτό το διάστημα και θα πληρωθούν εφορία και άλλες λειτουργικές οφειλές. Ο Αλαφούζος του τόνισε πως στις επόμενες 20 μέρες τα 4.2 εκατ ευρώ που έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα από το σωματείο θα είναι διαθέσιμα στα ταμεία της ομάδας, επίσης σε αυτό το διάστημα θα έχει συμφωνηθεί εγγράφως η παραχώρηση των μετοχών του Τζιγγερ στο σωματείο που σύντομα θα πάρει την άδεια ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ώστε η μεταβίβαση των μετοχών να είναι νόμιμη!

    Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαριστούν και οι προθέσεις Αλαφούζου, Αδαμάντιου Πολέμη, Ανδρέα Βγενόπουλου για το πιο θα είναι το ποσό που θα συμβάλει ο καθένας στα ταμεία τις ομάδας. Η διοικούσα επιτροπή σε πρώτη φάση έθεσε  δυο θέματα να τρέξουν άμεσα, το ένα είναι να καταφέρει η ομάδα να πάρει αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργάνωσης από την ΟΥΕΦΑ και δεύτερο να παρουσιάσουν ένα σοβαρό πλάνο στον Φερειρα και να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιο του, στη νέα εποχή, ξέρουν ότι μπορεί να φέρει και να προσαρμόσει ταλαντούχους νεαρούς παίχτες, χωρίς να γίνουν ακριβές μεταγραφές καθώς άπαντες αναγνωρίζουν φέτος το δύσκολο αργό που είχε καταφέρνοντας να κρατήσει την ομάδα σε υψηλά στάνταρ στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει διοικητική στήριξη-μεταγραφές, μάλιστα τονίστηκε από τα μέλη του Δ.Σ πως αν ο Πορτογάλος είχε διοικητική στήριξη και παρουσία στα κέντρα αποφάσεων (επο,σ.λιγκα), τότε το πρωτάθλημα θα είχε πράσινη κατάληξη! 
    ----------------------------------------------
    -Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα μετα το τέλος του Δ.Σ:

    "Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. και όλα τα μέλη ενημερώθηκαν σε βάθος. Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις των οργάνων της εταιρίας. Από εκεί και πέρα είναι σαφέστατη η δυσκολία του εγχειρήματος. Οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας για να υπηρετήσουμε τον Σύλλογο. Νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές συνεδριάσεις σε σύντομο διάστημα για να επιλύσουμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε" 


    -Έγιναν και ερωτήσεις:


    Θα έχετε συνάντηση με την ΕΠΟ για το ζήτημα;
    "Θα κάνουμε επαφές με την ΕΠΟ και αυτό θα είναι στο πλαίσιο ορισμένων οργανωμένων συναντήσεων που θα έχουμε".

    Είχατε παραιτηθεί επικαλούμενος κάποιους λόγους, η επιστροφή σημαίνει ότι πλέον εκλείπουν αυτοί οι λόγοι; 
    "Τα προβλήματα που είχαμε δεν έχουν λυθεί, αλλά αν δεν αναλάβει και κανείς, εγώ και όλοι οι συνάδελφοι που συμμετέχουμε στο Δ.Σ. δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προφυλαχθούμε στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό".


    Θα υπάρξει κάποιο πιο ευέλικτο διοικητικό σχήμα; 
    "Αυτά προβλέπονται στο καταστατικό. Υπάρχει διοικούσα επιτροπή και εξελέγησαν τα μέλη της σήμερα".


    Χτες χρησιμοποιήσατε το ρήμα περισώσουμε. Μπορείτε να οροθετήσετε τι σημαίνει αυτό; 
    "Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Αυτή η λέξη δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Έχουμε πολλά ζητήματα να επιλύσουμε και ένα πολύ βασικό ζήτημα είναι κατά πόσο ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει το εγχείρημα αυτό. Αυτό είναι βασικό για εμάς. Απομένουν αρκετά θέματα που εκκρεμούν και πολύ λίγος χρόνος για την επίλυσή τους".


    Κυκλοφόρησαν ορισμένα δημοσιεύματα για χαλάρωση των ποινών της ΟΥΕΦΑ: 
    "Αυτό είναι λάθος. Υπάρχει μια διαφαινόμενη πρόθεση της ΟΥΕΦΑ να συμπεριλάβει και άλλες ποινές".


    Δηλαδή δεν είστε αισιόδοξος; 
    "Η πρώτη ανάγνωση είναι ότι η ΟΥΕΦΑ προτίθεται να συμπεριλάβει και άλλες ποινές. Ίσως λίγο ελαστικότερες ποινές, αλλά δεν υπάρχει άφεση αμαρτιών".


    Θα έχετε συνάντηση με την ΕΠΟ για το ζήτημα; 
    "Θα κάνουμε επαφές με την ΕΠΟ και αυτό θα είναι στο πλαίσιο ορισμένων οργανωμένων συναντήσεων που θα έχουμε".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad