Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ!

    Τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι το τελευταίο διάστημα ζύγισαν πιο καλά τα πράγματα εξετάζοντας τις εναλλακτικές λύσεις, αν μπορούν να αποχωρήσουν ή όχι...

    Είναι γνωστό σε όλους και σας το έχουμε ξανά γράψει, πως μια μπασκετική επαγγελματική ομάδα δεν αποφέρει έσοδα όπως του ποδοσφαίρου, που να καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα, τόσα χρόνια οι Γιαννακόπουλοι μόνο βάζουν χρήματα χωρίς να έχουν βγάλει τίποτα.

    Τις τελευταίες μέρες υπήρχε συζήτηση με μια Ρωσική εταιρία, φαίνεται πως τα πράγματα δεν προχώρησαν, η τιμή πώλησης της ομάδας έφτανε τα 10 εκατ. ευρώ, η συμφωνία δεν έκλεισε.

    Μετά από αυτές τις εξελίξεις και αφού εξετάστηκαν πολλά, δεδομένου της αγάπης που έχουν για την ομάδα, αποφάσισαν πως δεν μπορούν να φύγουν και να αφήσουν την ομάδα στον αέρα χωρίς κάποιον επενδυτή, όταν βρεθεί αυτός τότε θα αποχωρήσουν, μέχρι το τε όμως θα συνεχίσουν να είναι στη διοίκηση.
    Όμως αυτό θα γίνει πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, έχουν αποφασίσει πως με την κρίση που υπάρχει θα πρέπει να γίνει μείωση περίπου στο 40% των συμβολαίων σε προπονητές και παίχτες, δεν θα γίνονται δαπανηρές μεταγραφές αλλά ουσίας. Πέρσι είχαν γίνει μειώσεις στα συμβόλαια 20%, πλην των Ζότς, Διαμαντίδη, Μπατίστ και Καλάθη, φέτος όμως θα πρέπει και αυτοί να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ο αρχηγός για παράδειγμα το χρόνο έχει απολαβές μαζί με την εφορία λίγο πάνω από 2 εκατ. ευρώ, ενώ πολύ ενδιαφέρον θα έχει τι θα αποφασίσει ο Ζοτς πάνω σε αυτό το θέμα, στη διοίκηση πιστεύουν πως αν παρουσιάσουν ένα σοβαρό πλάνο στον Ζοτς, αυτός θα παραμείνει στην ομάδα και με μειούμενες προσωπικές απολαβές, αλλά και στο μπάτζετ.

    Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν λογικά μέχρι το τέλος των πλει-οφ του πρωταθλήματος, βασικό ρόλο ίσως παίξει και τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, διαφορετικό είναι να κατακτήσουν οι πράσινοι το 7ο τρόπαιο και διαφορετικό αν δεν γίνει.

    Και για να καταλήξουμε, το θετικό είναι ότι  η ομάδα  θα συνεχίσει να υφίσταται με οικονομικούς εγγυητές τους αδελφούς Γιαννακόπουλους. Στα νέα δεδομένα ο Παύλος ίσως να μην έχει τόσο εμφανή δραστηριότητα όπως μέχρι τώρα λόγο κούρασης, ενώ ο για χρόνια μάνατζερ της ομάδος, Μάνος Παπαδόπουλος θα έχει πιο αναβαθμισμένο ρόλο και μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο θα τρέχουν τα διοικητικά στον Παναθηναϊκό!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad