Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ... ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ!

    Ο Σωτήρης  Νίνης ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, μια νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ...

    Μπορεί να μην εντυπωσίασε η ομάδα με την εμφάνιση της, αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε το πολύτιμο διπλό που τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μένει ένας ακόμα αγώνας την Κυριακή έχοντας ακόμα την τύχη στα χέρια του για την πρωτιά που έχει... σεντόνι με αστέρια! 

    "Ο Φερειρα αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε στην κάμερα της Νova:
    Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια καλή ομάδα οπός ο Ατρόμητος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι πιστεύω.
    Στον επόμενο αγώνα δεν θα έχουμε Βιτόλο και Κατσουράνη λόγω καρτών. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα και περιμένω την Κυριακή να δω ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ από τον κόσμο".


    Τι έγινε στον αγώνα...

    Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι ήταν χωρίς ρυθμό για τους πράσινους, δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, έγιναν κάποιες ευκαιρίες από Κατσουράνη, Νινη, Ζεκα και κάποια μακρινά σουτ από τον Κλειτον αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ο όποιος ήταν ο πιο κινητικός στο παιχνίδι.

    Η άμυνα των πράσινων δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι, ο Νινης προσπαθούσε να σπρώξει την ομάδα στην επίθεση, έγινε μια ευκαιρία από τον Μπουμσονγκ αλλά πέρασε άουτ. Στο 60' λεπτό ο Νινης αποφάσισε να βγάλει την προστατευτική μάσκα που φόραγε  στο σημείο της μύτης γιατί τον ενοχλούσε στο παιχνίδι, λιγα λεπτά πιο αργότερα στο 64' λεπτό, μετά από πάσα του Κλειτον, ο Νινης βάζει ένα εκπληκτικό γκολ, κάνοντας το 0-1 και με τον ίδιο να ξεσπάει καθώς είχε πολύ καιρό να βάλει γκολ.

    Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, οι παίκτες του Φερειρα προσπαθούσαν για ένα ακόμα γκολ αλλά δεν ήρθε.
    Οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν καθόλου, ίσως να είναι το πιο ξεκούραστο ημίχρονο που έχει βγάλει ο Καρνέζης από την μέρα που είναι τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, τελικό σκορ 0-1!

    Σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας των πλει-οφ, όπου οδηγεί στα προκριματικά του Τσαμπιονς λιγκ. Οι πράσινοι πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αν έρθει ισοπαλία τότε από σήμερα ο παναθηναϊκός είναι στα προκριματικά, αλλιώς θα πρέπει να νικήσει την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να κλειδώσει οριστικά την συμμετοχή του στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

    Στο γήπεδο πήγαν και κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μεμονωμένα, φώναζαν για την ομάδα και συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη!


    -Βαθμολογία:
    1.Παναθηναϊκός >11
    2.ΠΑΟΚ >7*
    3.ΑΕΚ > 6*
    4.Ατρόμητος >5
    ----------------------
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad