Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΟ 100% ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ"

    Στη συνέντευξη τύπου που έγινε για τους τελικους του πρωταθλήματος, οι Ζοτς και Διαμαντίδης τόνισαν πως η ομάδα θα δώσει το 100% για το πρωτάθλημα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσαν:


    Ζοτς:
    "Σύμφωνα με την εμπειρία μου, μετά από κάθε Final Four, τα πράγματα είναι δύσκολα για τους παίκτες. Ό,τι και αν γίνει στο Final Four, είτε είσαι πρώτος είτε είσαι τελευταίος στο F4. Έχουμε εμπειρία όμως, εμείς για να διαχειριστούμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Και κάτι που είναι σημαντικό είναι πως δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι, αλλά απαιτούνται τρεις νίκες".

    "Αυτό θα είναι δύσκολο, έχουμε παίξει τρεις φορές φέτος με τον Ολυμπιακό. Το ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που σε όλη τη διάρκεια κερδίζαμε συνέχεια και κερδίσαμε τελικά μόλις με τέσσερις. Στο δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ κέρδιζε εύκολα ο Ολυμπιακός, αλλά στο τέλος η διαφορά ήταν ένας πόντος, αλλά και το ματς του Κυπέλλου που το προβάδισμα άλλαζε συνέχεια χέρια και τελικά ο νικητής κρίθηκε στην τελευταία επίθεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι σπουδαία ματς".


    Διαμαντίδης:
    "Αυτό που κάνουμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς. Όλοι ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε απέναντι μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και όλοι θα δώσουμε το 100% για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad