Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟ: "ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, καλώντας τα πολίτικα κόμματα να πάρουν θέση πριν της 6 Μαΐου σχετικά με τη διπλή ανάπλαση...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "Μετά τη συνάντηση του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Καμίνη και συνεργάτες του, ο κύριος Δήμαρχος εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το γνωστό περιεχόμενο.

    Ο Παναθηναϊκός Α.Ο δια του Προέδρου του απήντησε άμεσα στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου της 02.05.2012, αναφέροντας ότι το στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης ανήκει στον Παναθηναϊκό Α.Ο και επανέλαβε για πολλοστή φορά “κάτω τα χέρια από το γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο”.

    Πέραν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απευθύνεται προς όλα τα πολιτικά κόμματα και ζητεί να λάβουν θέση, μέχρι τις εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012, στα θέματα που θέτει ο νόμος Μπιρμπίλη (ν. 3983/11) και ειδικότερα στο ζήτημα της σύνδεσης του γηπέδου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό με τη Διπλή Ανάπλαση, καθώς και στο ζήτημα του χρόνου κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά την παράδοση-παραλαβή και την έκδοση άδειας λειτουργίας του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού Α.Ο στον Βοτανικό.

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και αναμένει με ενδιαφέρον την άμεση τοποθέτηση των πολιτικών κομμάτων επί του θέματος".


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad