Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!

    Σε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι έδωσαν την ευκαιρία στον Ατρόμητο να απειλήσει με αποτέλεσμα να δεχθούν γκολ, αυτό και η ατυχία τους στέρησε τη νίκη...

    Περιθώρια δεν υπάρχουν πολλά για τον Παναθηναϊκό, στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να είναι σοβαρός για να μην χάσει το εισιτήρια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


    Τι έγινε στο παιχνίδι...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι δεν μπήκαν καθόλου δυνατά και με συγκέντρωση, μόλις στο 4' λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ, μετά από ανόητο λάθος της άμυνας. Η ομάδα στη συνέχεια δεν αντέδρασε όπως θα περιμέναμε αν και μετά το 20' λεπτό ανέβασε λίγο ρυθμό αλλά δεν έφτανε αυτό, στο 25' ο Κλειτον έχασε κλασική ευκαιρία και ο Λάζαρος στο 40' λεπτό σουτάρει αλλά ο Ιτανζ μπλόκαρε, σκορ ημιχρόνου 0-1. 

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Φερειρα πιο αποφασισμένοι από το πρώτο και με τον Κουίνσι στον αγώνα, να δίνει ανάπτυξη και επιθετικότητα στην ομάδα, στο 52' λεπτό ο ίδιος χάνει ευκαιρία, 3' λεπτά αργότερα όμως έρχεται το γκολ υστέρα από σουτ του Λάζαρου και αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενουμένων η μπάλα παει στον Τοτσε για το 1-1.

    Στον αγώνα περνούν οι Καραγκούνης στη θέση του Βυντρα και ο Νινης στη θέση του Κατσουράνη, οι πράσινοι πιέζουν για το δεύτερο γκολ και χάνουν ευκαιρίες με τον Τοτσε και τον Κουίνσι,καθώς το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του, τα νευρά ήταν έντονα στους παίχτες, στο 93' λεπτό σέντρα του Λάζαρου και κεφαλιά του Τοτσε η μπάλα πέρασε άουτ, τελικό σκορ 1-1!

    Ο Παναθηναϊκός στραβοπάτησε στο πρώτο παιχνίδι των πλει-οφ, αν ένας εκ τον ΠΑΟΚ-ΑΕΚ νικήσει στον μεταξύ τους αγώνα, τοτε ο η διαφορά των πράσινων θα είναι στους δυο βαθμούς ενώ στη συνέχεια έχει σερί δυο εκτός έδρας ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, πρέπει να συνέλθουν οι πράσινοι πριν χάσουν έστω και αυτό το πλεονέκτημα που έχουν μετά τη σημερινή ισοπαλία. 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad