Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΝΗΣ: "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

    Για το θετικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να βγει Ευρώπη, μίλησε ο Σωτήρης Νίνης...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα, στη Nova:

    Μία πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνετε στα πλέι οφ...
     "Σίγουρα είναι μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα. Την έκπληξη του πρωταθλήματος, για εμένα. Ο κ. Δώνης έχει φτιάξει, κατά τη γνώμη μου, μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολλούς Έλληνες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι' αυτό που παρουσίασαν φέτος. Έπαιξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου και δεν ήταν καθόλου εύκολο το αποτέλεσμα που πήραμε εδώ. Μία πολύ δύσκολη νίκη και θα έλεγα πολύ σημαντική. Ξέραμε ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από αυτή. Άμα χάναμε ή φέρναμε μία ισοπαλία, πιστεύω ότι θα είμαστε εκτός δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Τέλος καλό, όλα καλά. Νικήσαμε και περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα για να δούμε αν θα τελειώσει σήμερα η πρωτιά ή θα τελειώσει την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ".


    Μετά από αυτό το πολύ αδύναμο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, βλέπουμε ένα πολύ δυνατό σπριντ στα τελευταία μέτρα. Τι άλλαξε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες; 
    "Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Και πέρυσι το ίδιο κάναμε. Δε μας βγήκαν κάποια αποτελέσματα και δεν ήμαστε και σε πολύ καλή κατάσταση. Νομίζω, όμως, ότι όταν στενεύουν τα περιθώρια στην ομάδα, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές γιατί τα δίνουν όλα. Όχι ότι σε κάθε παιχνίδι δεν το κάνουμε αυτό, απλώς στο σημείο που φθάσαμε νομίζω ότι δεν υπήρχε άλλη λύση".


    Στο γκολ σου είδαμε μία αντίδραση, ένα ξέσπασμα. Ήταν τέτοιο; 
    "Σίγουρα ήταν μία αντίδραση γιατί η ομάδα έχει πολύ πίεση. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ πιεσμένοι και χωρίς τους συμπαίκτες μου, τη βοήθεια τους, αλλά και του τεχνικού τιμ, η ομάδα αυτή την στιγμή, αλλά κι εγώ προσωπικά δε θα είμαστε σε αυτή τη θέση".


    Εσείς κάνετε την προσπάθεια σας, οδηγείτε τον Παναθηναϊκό εκεί που θέλετε, αν και χάθηκε ο τίτλος που ήταν ο πολύ μεγάλος στόχος. Ελπίζετε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει τη νέα χρονιά να παίξει στην Ευρώπη;
    "Αυτός είναι ο στόχος μας. Γι' αυτό προσπαθούμε και γι' αυτό παίζουμε. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν, η ομάδα θα μείνει εδώ. Πρέπει να οδηγήσουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει πάντα στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός χωρίς Ευρώπη είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και δε μας ακούγεται καθόλου καλά".


    Θεωρείς ότι η προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα, θεωρείς ότι θα προκύψει κάτι θετικό; 
    "Ελπίζουμε να υπάρξει κάτι θετικό. Μπήκαν κάποιοι άνθρωποι αυτή την στιγμή, προσπαθούν για το καλύτερο, ας ελπίσουμε να υπάρξει αποτέλεσμα από τη μεριά τους και να βοηθήσουν όλοι όσο μπορούν. Θα είναι καλό για την ομάδα να βγει από αυτό το αδιέξοδο γιατί σίγουρα η ομάδα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και περνούσε αυτό το διάστημα. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεαστούμε έστω και λίγο. Κι αυτό φάνηκε κάποια στιγμή".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad