Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟYΣ ΣΑΣ ΡΕ;

    Ένας τραγικός Παναθηναϊκός που για καμία στιγμή του αγώνα δεν έδωσε ελπίδα για νίκη, απογοήτευσε τον κόσμο της ομάδας που περίμενε μια πιο σοβαρή εμφάνιση και όχι αυτή που είδε... 

    Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει γίνει από την αρχή των τελικών και η ομάδα είναι αγνώριστη, ξέχασαν να παίζουν; Έχουν κουραστεί τόσο πολύ; Τους έχει μείνει ο άδικος αποκλεισμός από την διαιτησία στο φάιναλ-φορ ή θεωρούν αγγαρεία ένα ακόμα πρωτάθλημα και βαρέθηκαν κάθε χρόνο; Ειδικά το τελευταίο ο κόσμος δεν θέλει να το σκέφτεται σε καμία περίπτωση κι εμπάς η περιπτώσει πρέπει άμεσα να συνέλθουν οι παίχτες και την Τετάρτη να κάνουν το 2-2 στις νίκες και το Σάββατο να παλέψουν για το πρωτάθλημα μέσα στο Εξοχικό!

    Ο Ζοτς το έχει αναφέρει πάρα πολλές φορές την σεζόν που τελειώνει, πως δεν αρκούν 2-3 παίχτες να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθάνε όλοι για να έρθει ο κάθε στόχος και αυτή τη φορά είναι ο στόχος του πρωταθλήματος και για να έρθει αυτός πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς όλοι!!!

    Πιο διακριθείς για τους πράσινους στην αναμέτρηση ήταν οι... Διαμαντίδης (μόνο αυτός πάλευε) με  12 πόντους, Μπατίστ 12 και οι Καιμακόγλου, Περπέρογλου, Λόγκαν από 9 πόντους αντίστοιχα.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο πολύ κακό ξεκίνημα για τους πράσινους που αιφνιδιάστηκαν και οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 7-0, ο Διαμαντιδης κάνει το 7-3 με τρίποντο, αλλά οι πράσινοι είχαν χάσει τον έλεγχο, το σκορ στα 4' και 30" πριν  το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου ήταν 20-8. Πολύ κακή άμυνα από τους πράσινους που πάλι δείχνουν να έχουν πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ, τελικό σκορ πρώτου δεκάλεπτου 29-18.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινοι πραγματοποιούν τραγική εμφάνιση, δεν διόρθωσαν τα λάθη τους και τα ριμπάουντ, αντίθετα έκαναν πολλά αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ανεβάσει κατά πολύ την διαφορά του σκορ. Μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης παλεύε και προσπαθούσε να επαναφέρει τους συμπαίχτες του στον αγώνα γιατί δεν ήταν στο παρκέ το μυαλό τους, αδικούν τον εαυτό τους με τέτοια κακή εμφάνιση, τελικό σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο 53-35.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο αν και ξεκινάει νωχελικά για τους πράσινους, στη συνέχεια με σημαντικά καλάθια του Καιμακογλου και του Διαμαντιδη, το σκορ μειώνετε στους 10 και σκορ 55-45 στα 4' λεπτά πριν το τέλος του δεκάλεπτου. Αλλά η απόδοση των πράσινων πάλι έπεσε από τα λάθη, ξανά ανέβηκε η διάφορα για τους γηπεδούχους με τρίποντα, τελικό σκορ για το τρίτο δεκάλεπτο 69-51.

    Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού και ο Ζοτς άφησε εκτός τους Διαμαντιδη, Μπατίστ και Σάρας για να ξεκουραστούν εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης, βλέποντας πως η ήττα για  ήταν δεδομένη με την απόδοση που είχε η ομάδα του, η διαφορά έπεσε στους 12 πόντους, τελικό σκορ του αγώνα 84-72.


    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 29-18, 53-35, 69-51, 84-72. 

    ΟΣΦΠ: Χάινς 6, Λο 9 (1), Αντιτς 7 (1), Σπανούλης 15 (1), Ντόρσεϊ 2 (9 ριμπάουντ – 8 επιθετικά), Κέσελ 10 (1), Γκετσεβίτσιους 6 (2), Πρίντεζης 16 (2), Παπανικολάου 6 (2), Μάντζαρης 5 (1), Σλούκας 2.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μάριτς 3, Περπέρογλου 9 (1), Μπατίστ 12, Λόγκαν 9 (1), Σάτο, Τσαρτσαρής 7 (1), Διαμαντίδης 12 (2), Βουγιούκας 3, Καλάθης 2, Σμιθ, Καϊμακόγλου 9 (1), Γιασικεβίτσιους 6.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad