Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ"

    Ο Γιάννης Αλαφούζος όσο περνάνε οι μέρες δείχνει όλο και πιο αισιόδοξος, τόσο για την αδειοδότηση, όσο και για το πλάνο της λαϊκής βάσης...

    Σήμερα είχε πάλι επικοινωνία με φίλους του Παναθηναϊκού μέσω του twitter και είπε σημαντικά πράγματα ο ίδιος αλλά και μετά από ερωτήσεις.

    Χαρακτηριστικά όσα έγραψε:

    "Τις επόμενες 3 μέρες θα γίνει αγώνας δρόμου για αδειοδότηση.Υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Μετά τα αγωνιστικά και μετά η υλοποίηση σωματίου...

    Από τέλη Ιουνίου εγγραφές μελών στο σωματείο και τον Σεπτέμβριο γενική συνέλευση-εκλογές- για ανάδειξη της πρώτης διοίκησης του σωματίου/ΠΑΟ".

    "Θέλω να υπενθυμίσω ότι καταβάλλεται προσπάθεια ΔΙΑΣΩΣΗΣ.Επίσης να γυρίσουμε σελίδα και ο ΠΑΟ να διοικείται από τους οπαδούς του. Προσπαθούμε!

    Όποια πραγματική βοήθεια από οποιονδήποτε είναι ευπρόσδεκτη. Η ομάδα μας την χρειάζεται τώρα! Προχωράμε αγνοώντας τις εσωτερικές διαμάχες...

    Η μόνη λύση είναι εμείς οι Παναθηναϊκοί να πάρουμε τον ΠΑΟ στα χέρια μας. Οι καλοπροαίρετοι Πρίγκιπες ή άλλοι μεγάλο επενδυτές ευπρόσδεκτοι!"

    Στο θέμα περί πριγκίπων, απάντησε μετά από σχετικές αναφορές:


    Όχι, δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι πρίγκιπες, να τελειώνουμε με τους πρίγκιπες επιτέλους!
    "Αυτό ελπίζω στο μέλλον να μπορούν να το αποφασίσουν οι μόνοι που ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του ΠΑΟ εμείς οι οπαδοί του!"

    Πες επιτέλους, αν έρθει την Παρασκευή ο Πρίγκιπας με 15εκ στο χέρι και με 2ετες πλάνο και ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ τις ΜΕΤΟΧΕΣ?Τι θα του πεις?
    "Οι μετοχές δεν ανήκουν σε μένα θα ανήκουν στα μέλη του σωματίου και τα οποία και θα πρέπει να αποφασίσουν!"
    -----------------

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad