Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΤΟΥΔΗΣ: "ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ"

    Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει χάσει την αισιοδοξία  του παρα την κακή εμφάνιση του Εξάστερου στο ΣΕΦ και τόνισε πως η ομαδα πρέπει να έχει ενέργεια στο παιχνίδι...

    Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobcblog.gr:

    "Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη μας προπόνηση μετά τον τρίτο τελικό και προετοιμαζόμαστε για τον τέταρτο. Στον τρίτο τελικό ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν βρεθήκαμε στο επίπεδο που πρέπει για να διεκδικήσουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας εναντίον του Ολυμπιακού σε μια σειρά τελικών.

    Ανοίξαμε το παιχνίδι πάρα πολύ άσχημα, με λάθη, νωχελικότητα, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει αυτό που κάνει πολύ καλά όλο αυτό τον καιρό. Βγάζει την ενέργεια στο παρκέ, πηγαίνοντας στο επιθετικό ριμπάουντ, βάζοντας αρκετά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Δεχθήκαμε 18 πόντους από αιφνιδιασμό. Όταν βάζει ο αντίπαλος 18 πόντους από αιφνιδιασμό, παίρνει 25 πόντους από ατομικές προσπάθειες από διεισδύσεις ή από καλάθια στα τελειώματα και άλλους 11 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ -που ήταν λίγοι σε σχέση με τα επιθετικά που πήραν- καταλαβαίνουμε ότι εμείς δεν υπήρξαμε ανταγωνιστικοί καθόλου, ιδιαίτερα στην αρχή του παιχνιδιού. Όταν τελειώνει ο αντίπαλος το ημίχρονο με 13 επιθετικά ριμπάουντ, δηλαδή περισσότερα από όσα είχαμε εμείς στο σύνολο, όπου είχαμε 9 αμυντικά ριμπάουντ, δείχνει ότι είχαν περισσότερα ριμπάουντ κάτω από το δικό μας καλάθι. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός τελειώνει το δεκάλεπτο χωρίς λάθη και έχει ένα θετικό πρόσημο σε κλεψίματα, ασίστ, λάθη και ένα ράνκινγκ 64-26. Οι αριθμοί μαρτυρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

    Κάναμε μια επαναφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, πλησιάσαμε στους οχτώ πόντους, με ένα μομέντουμ που μας ανήκε. Είχαμε μια επαναφορά το 53-35 το κάναμε 55-57 και μετά 57-49 με ένα επιμέρους 4-14, αλλά δεχθήκαμε τρία συνεχόμενα τρίποντα, με λάθη δικά μας στις επιθέσεις, μην τελειώνοντας επιθέσεις, με τη διαφορά να επιστρέφει στο 66-49 σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Από εκεί κι έπειτα ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε ο κόουτς να διαχειριστεί την ομάδα για να ετοιμάσει το επόμενο παιχνίδι.

    Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια αυτό το παιχνίδι. Ήταν σε όλες τις επαφές, παίζοντας πάλι στα όρια του φάουλ, παίζοντας ενεργητικά, παίζοντας με τις επαφές. Εμείς δεν ανταπεξήλθαμε δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι. Δεν χάθηκε όμως τίποτα! Έτσι είναι η σειρά και η φύση των παιχνιδιών. Εμείς θα κάνουμε την αυτοκριτική μας εδώ, θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι για το τέταρτο παιχνίδι εδώ στην έδρα μας, για να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Ο κόσμος πιστεύω ότι θα είναι εδώ, στο τελευταίο αυτό παιχνίδι της σεζόν στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας, ότι θα σταθεί στο ύψος του. Στον προηγούμενο αγώνα μας βοήθησε τα μέγιστα. Η παρουσία του, χωρίς έκτροπα, ήταν πολύ σημαντική, Μας βοήθησε να βγάλουμε πολύ ενέργεια και να έχουμε ένα σημαντικό μομέντουμ εκεί που τρέξαμε ένα 16-0. Θα είναι οδηγός αυτό για όλους μας…

    Μέχρι τότε να είστε καλά και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ όπως πάντα,
    Δημήτρης".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad