Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΡΜΟΙΡΗ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!

    Ο Prasinosmperes γράφει: Δημοσιογράφοι που έλεγαν πως είναι αντικειμενικοί, δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι, ένας τέτοιος είναι και ο γαύρος Δημοσθένης Καρμοίρης...

    Αυτός ο άθλιος δημοσιογράφος της πλάκας, που όταν παίρνει χρήματα γράφει κατά του Εξάστερου και του Παναθηναϊκού γενικά, για να αποδείξει στα πρόβατα οπαδών που τον διαβάζουν, πόσο γαυροσυνη έχει άλλα η ηθική να παει περίπατο.

    Αν μπορεί να βρει κάνεις ηθικές πράξεις σε τέτοιους ξεφτίλες, αυτός που στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου παρακαλούσε τον Ζοτς να του δώσει συνέντευξη, αλλά ο Σέρβος προπονηταράς του εξήγησε όπως έπρεπε γιατί τον κατάλαβε τι άθλια πάστα ανθρώπου είναι.

    Αυτός ο ξεφτίλας έγραψε σε σαιτ που διευθύνει με όνομα την ομάδα που υποστηρίζει, ότι ο Εξάστερος ήταν μια ομάδα που έχει περάσει στο παρελθόν και ότι πρέπει να παραδώσει τα ηνία σε μια νέα αυτοκρατορία που έρχεται, αυτή του καρπαζοεισπράκτορα Γαύρου, ακόμα λέει πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ελπίζουν σε περασμένα μεγαλεία και πως δεν έχουν ελπίδα απέναντι στην ομαδάρα του Ιβκοβιτς και άλλα τέτοια γελοία που μόνο αυτός και του σιναφιού του θα μπορούσαν να γράψουν.

    Είναι απαράδεκτο να γράφει αυτός ο κακομοίρης για τον Εξαστερο τέτοια υποτιμητικά πράγματα και να εξυμνεί την ομάδα του που μετά από 15 χρόνια πήρε το δεύτερο ευρωπαϊκό που δεν άξιζε και παλεύει μετά το ίδιο χρονικό διάστημα να πάρει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.

    Ποια νέα αυτοκρατορία έρχεται ρε καραγκιόζη; Αυτή που κάθε 15 χρόνια θα κατακτά ένα ευρωπαϊκό και ένα πρωτάθλημα; Αυτή που σε συγκομιδή τίτλων είναι στη 4η θέση στην Ελλάδα; Αυτή που την περνάει σε πρωταθλήματα μόνος του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης; Ποια ρε ξεφτίλα; Ποια νέα αυτοκρατορία έρχεται;

    Κάτι τυπάκια σαν και του λόγου του θα πρέπει να σου απαγορευτεί δια βίου να πιάνουν στο στόμα τους η να γράφουν για τον Παναθηναϊκό. Πάντα ο Καρμοίρης θα είναι ένας κακομοίρης και θα έρθει η στιγμή που θα μετανιώσει γι' αυτά που έγραψε...!   

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad