Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

    Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του και με δίκαιη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, έκλεισε έστω και έτσι θετικά τη σεζόν με τη συμμέτοχη του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ...

    Ο Παναθηναϊκός άξιζε κάτι παραπάνω φέτος και γιατί όχι το πρωτάθλημα, αν είχε την στήριξη από μια σωστή διοίκηση να παει ενάντια στην κόκκινη παράγκα, σήμερα ίσως πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα.
    Πλέον αφήνουμε πίσω μια καθόλου καλή σεζόν και ξεκινάει μια άλλη με πολλές εκκρεμότητες στα διοικητικά που θα καθορίσουν και την ισχυρή ή όχι παρουσία του Παναθηναϊκού τόσο στην Ευρώπη όσο και στο νέο πρωτάθλημα!


    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παίζει με πίεση, για το πρώτο 20' λεπτό είχε ρυθμό με κινητικούς τους Κουίνσι και Νινη, προσπαθώντας να περάσουν μπαλιές στη επίθεση για τον Τοτσε.

    Μετά το πρώτο 20' λεπτό ο ρυθμός έπεσε κι έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου, οι προσπάθειες των πράσινων να διασπάσουν την άμυνα της ΑΕΚ δεν έφερε αποτέλεσμα, τελικό για το πρώτο ημίχρονο 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Φερειρα μπαίνουν πιο δυνατά στον αγώνα, η πίεση για γκολ είναι συνεχής, χάνονται κάποιες ευκαιρίες με τον Τοτσε αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη, στο 68΄λεπτο όμως και μετά από εκπληκτική μεταβίβαση της μπάλας στον Τοτσε, ο δεύτερος δεν αφήνει την κλασική ευκαιρία να χαθεί και κάνει το 1-0.

    Στη συνέχεια έγινε ένα συντηρητικό παιχνίδι, ο Φερειρα περνάει στον αγώνα τους Καραγκούνη και Μαυρία, στις θέσης των Νίνη (που αποθεώθηκε μιας και ήταν το τελευταίο παιχνίδι με την πράσινη φανέλα) και τον σκόρερ Τοτσε που και αυτός χειροκροτήθηκε.

    Στις καθυστερήσεις  ο Κλειτον βγαίνει από τον αγώνα και περνάει στη θέση του ο Πετρόπουλος και ενώ πιο πριν ο Μαυρίας χάνει κλασική ευκαιρία να κάνει το 2-0, στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, τελικό σκορ 1-0!

    Προς το τέλος αλλά και στη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί του Τριφυλλιού που ήταν περίπου 20.000 φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Φερειρα, δειχνόταν του έτσι πως τον θέλουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική χρονιά!


    Τελική βαθμολογία:
    1.Παναθηναϊκός >14
    2.ΑΕΚ >9
    3.ΠΑΟΚ >7
    4.Ατρόμητος >5
    ------------------------

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad