Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΙΛΑΒΙΕ ΔΙΩΞΕ ΤΑ Π@ΡΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ

    Ο Prasinosmperes γράφει: Την χρονιά που πέρασε ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές και τα εργαλεία να πάρει η ομάδα της σαπίλας ένα ακόμα πρωτάθλημα...

    Και μιλάω για τους Γιώργο Δούρο και Γιώργο Σαρρή, ο πρώτος είναι αυτός που ορίζει τους διαιτητές και ο δεύτερος ο πρόεδρος της ΚΕΔ, αυτός που πάντα για όλα τα κακά φέτος έφταιγαν μόνο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπως ο Φερέιρα, ο Γόντικας και ο κόσμος του.

    Μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ(2-0) στο ΟΑΚΑ, μίλησε για το δικό του παιδί τον Γιάχο που δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και μάλιστα υποστήριξε το παρτάλι, πως ήταν πέναλτι και άξιζε να δοθεί στην φιλοξενούμενη ομάδα. Και το πιο τραγικό το είπε σε μια φράση..."Φέτος είδατε εσείς κάτι άλλο μεμπτό από τη διαιτησία; Μόνο αυτό το περιστατικό". 

    Ο άνθρωπος εκτός του ότι είναι γαύρος του κερατά και υπάλληλος του Περπινιάδη είναι και ξεφτίλας, αν ταν σωστός θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί εδώ και μήνες. Πάντα για όλα έφταιγε ο Παναθηναϊκός, στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που ο Παναθηναϊκός έπαιζε τον τίτλο και στο δεύτερο λεπτό δεν έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στο Σαριεγκι, δεν βγήκε να πει αυτά που λέει για τον ΠΑΟΚ, ούτε με  την ΑΕΚ βγήκε να πει κάτι και σε άλλα πολλά παιχνίδια που οι πράσινοι αδικήθηκαν.

    Για τον αγαπημένο του Γαύρο και τον παχύδερμο πρόεδρο του, δεν έχει πει πότε τίποτα, τον Κωνσταντινέα (Ξάνθη-Γαύρος) και τον Κύρκο(Αστέρας Τρ.-Γαύρος) που έπαιξαν 50-50 την ομάδα του και τους έβγαλε εκτός πινάκων μετά από εντολή του παχύδερμου, ούτε κουβέντα, όλος τυχαίος  στα δυο αυτά παιχνίδια ο Γαύρος έχασε δίκαια και και διαιτητές καρατομηθηκαν γιατί δεν έπαιξαν 90-10 υπέρ τους, όπως συνηθίζεται ανέκαθεν πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα...! 

    Ο Πιλάβιος να διώξει αυτούς τους δυο τύπους από την ΚΕΔ, αν θέλει να δει προκοπή η διαιτησία στην Ελλάδα, σιγά μην το κάνει από την στιγμή που είναι και αυτός δούλος του παχύδερμου!


    Editorial: Prasinosmperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad