Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! (VIDEO)

    Πέρασαν 14 χρόνια, ήταν 24 Μαΐου του 1998 όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να μείνει στο θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας...

    Τότε η διοίκηση είχε κάνει φοβέρες μεταγραφές με παίχτες από ΝΒΑ και Ευρώπη για να κατακτήσει το 20ο τότε πρωτάθλημα και το πρώτο που έφερε την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού στο Ελληνικό Μπάσκετ αλλα και στο Ευρωπαϊκό!

    Στη φωτογραφία βλέπετε την βασική 5αδα που είχε τότε η ομάδα και έφτασε στον τίτλο κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι πράσινοι είχαν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των πλέι-οφ, που είχε φτάσει σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, εκεί ο Παναθηναϊκός νικάει 68-58 και σηκώνει την κούπα μπροστά στον κόσμο του που είχε γεμίσει το γήπεδο!!!

    Το 5ο παιχνίδι για όσους θυμούνται ήταν ένα προσωπικό σόου του Αμερικάνου ΝΒΑερ και πρωταθλητή με τους Λέικερς, Μπάιρον Σκότ, σημαντική βέβαια ήταν και η βοήθεια του Ράτζα,Οικονόμου και Κοχ.

    Η ομάδα ήταν:(προπονητής Λευτέρης Σουμποτίτς) Αλβέρτης, Οικονόμου, Χριστοδούλου, Καλαϊτζής, Παταβούκας, Ράτζα, Σκοτ, Παταβούκας, Χούπμαν, Μαρτίνεθ, Κοχ, Βουρτζούμης, Μπραντς, Φώτσης.


    -VIDEO: Απολαύστε μαγικές στιγμές απο τον 5ο τελικό:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad