Header Ads

 • Breaking Green News

  "ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ"

  Ο δικηγόρος Δημήτρης Βερβέσος και μέλος του Δ.Σ του Παναθηναϊκού, μίλησε για το πλάνο της λαϊκής βάσης, την αδειοδότηση και μέλλον της ομάδας...

  Χαρακτηριστικά αποσπάσματα όσων είπε σε σχόλη δημοσιογραφίας:

  Για το πλάνο της λαϊκής βάσης:
  "Προτείνουμε μια νέα μορφή διοίκησης. Αποτελεί μια λύση στα προβλήματα της ΠΑΕ, αν και τίθεται εξ ανάγκης. Αύριο κατατίθεται το καταστατικό.

  Το 54% έχει εκχωρήσει στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με ανέγκλητο πληρεξούσιο. Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ θα ονομαστεί "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012" και σε ένα μήνα περίπου θα έχει ολοκληρωθεί το εγχείρημα. Το 9μελές ΔΣ δεν θα ελέγχεται πλειοψηφικά (μέχρι 3 σταυρούς). Χρειάζονται συμμαχίες. Το Εποπτικό συμβούλιο (ελέγχει την δεοντολογία της θεσμικής λειτουργίας του Σωματείου) θα είναι 5μελές με 5ετή θητεία (σαν Γερουσία) θα συμβάλει στην αξιοπρεπή παρουσία του Σωματείου. Θα επιλεγούν από τα μέλη. Αν δεν πετύχει το εγχείρημα αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα πτωχεύσει. Τότε, ο κάθε οπαδός του Παναθηναϊκού, θα έχει την δική του ευθύνη και δεν θα έχει τον όποιον Βαρδινογιάννη να κατηγορήσει".


  Για την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ:
  "Πολλά κρίνονται από την αδειδότηση, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν την πάρουμε. Μπορεί να περάσουμε και "πέτρινα χρόνια". Ξεκινάμε ένα πείραμα να ανοίξουμε τις ομάδες στον κόσμο τους. Αυτή την στιγμή θα χρήματα που χρειάζονται είναι 2,2 εκ. ευρώ προς την εφορία και 4,2 εκ. ευρώ σε περσινές υποχρεώσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2011. Έπονται υποχρεώσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου που είναι 7 εκ. ευρώ και πρέπει να ρυθμιστούν Το μεγάλο ζήτημα για την αδειοδότηση είναι η προοπτική που θα δώσει μία νέα διοίκηση. Αν υπάρχει η διοίκηση δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το deadline είναι στις 31 Μαΐου. Τότε η ΕΠΟ θα πρέπει δηλώσει τις ομάδες στην ΟΥΕΦΑ. Ο κ. Αλαφούζος έχει βρει τα 4.2 ε. από δάνεια και χορηγούς. Μένουν τα 2.2 προς την εφορία. Είμαι αισιόδοξος. Και ο Αλαφούζος είναι.

  Δεν συμφέρει τον Ολυμπιακό, το παραδέχονται και οι εκπρόσωποί του. Ο κ. Γιαννίκος(σύμβουλος ΠΑΕ ΟΣΦΠ) το αναγνώρισε".


  Για το πως μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος και πως θα λειτουργήσει το πλάνο:
  "Η ελάχιστη εισφορά ενός μέλους θα είναι 250 ευρώ. Κάθε μέλος με οποιαδήποτε εισφορά θα έχει έκπτωση 50% στα διαρκείας σε θύρα της επιλογής του. Από εκεί και πέρα, όσο αυξάνει το ποσό συμμετοχής, το μέλος θα έχει περισσότερα προνόμια, όπως ταξίδια με το τσάρτερ της ομάδας, εκπτώσεις σε χορηγούς της ΠΑΕ. Και το εμπορικό τμήμα τη ΠΑΕ μας πρότεινε κι ένα επί πλέον πακέτο, που δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω ακόμα. Για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γίνουν πλήρη μέλη, θα μπορούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά, με συνδρομή 20 ευρώ το χρόνο. Αυτοί δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, παρά μόνο πρόσβαση σε παροχές της ΠΑΕ, όπως προτεραιότητα σε εισιτήρια εντός και εκτός Ελλάδας.

  Από 15/6 ξεκινάμε να εγγράφουμε ηλεκτρονικά και μη μέλη, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της DELOITE. Οι ομάδες ανήκουν στον κόσμο τους. Σύμφωνα με στατιστική έρευνα της VPRC 40.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 2000 ευρώ το χρόνο. Το μπάτζετ που έχουμε προϋπολογίσει για την επόμενη σεζόν είναι 10-15 εκ ευρώ. Αν κάποιος επιχειρηματίας ζητήσει στο μέλλον τις μετοχές, η ΓΣ των μελών θα αποφασίσει ενδεχόμενη παραχώρηση του μάνατζμεντ. Τα μέλη ακούνε τις απόψεις των υποψηφίων και επιλέγουν ποιον θα στηρίξουν στις εκλογές. Είναι δική τους απόφαση. Ταυτόχρονα τα χρήματα των μελών θα είναι πάτημα για τον επιχειρηματία, έξτρα έσοδα Το σχέδιο είναι βασισμένο σε Μπαρτσελόνα και Σάλκε. Τα χρήματα των μελών θα μπουν στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Μετά την αύξηση αυτή το Σωματείο θα ελέγχει το 78,2% του Μ.Κ. Το 11% ο Βγενόπουλος, 10% ο ΑΣ και οι μικρομέτοχοι το 2%".


  Για τον Φερέιρα:
  "Προτεραιότητα είναι ο Φερέιρα. Τον εκτιμάμε, θέλουμε να μείνει και παλεύουμε να του εγγυηθούμε κάποια πράγματα για το μέλλον της ομάδας. Δεν υπάρχει συνάντηση με τον Δώνη".


  Για τα περί Αράβων:
  "Αυτά είναι εντελώς ασόβαρα. Οι σοβαροί επιχειρηματίες δεν εμφανίζουν τον Τσάκα ως εκπρόσωπό τους. Επικοινωνιακό παιχνίδι έκανε ο Τσάκας. Ακόμα και τα ξενοδοχείο που δόθηκε η συνέντευξη του πρίγκιπα δεν είναι τυχαίο. Είναι Ολυμπιακών συμφερόντων".


  Για τη υπόθεση Σισέ και Μαρινάκη:
  "Όταν εκδικαστεί η υπόθεση με τον Μαρινάκη δεν ξέρω αν θα φτάσω σώος στο Δικαστήριο του Πειραιά για να υπερασπιστώ τον πελάτη μου".


  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad