Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ"

    Ο Ζοτς στη συνέντευξη τύπου δεν άφησε αναπάντητη την δήλωση Ιβκοβιτς για τη διαιτησία, ενώ τόνισε πως στον επόμενο αγώνα θέλει όλους τους παίχτες έτοιμους...

    Αναλυτά όσα δήλωσε:


    Για τον αγώνα, είπε...
    "Πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό παιχνίδι. Δύο διαφορετικά μέρη παιχνιδιού και νομίζω ότι στην αρχή δεν αγωνιστήκαμε σωστά. Μιλάνε πολλοί για την ετοιμότητα των παικτών και αυτό ισχύει. Είπα στους παίκτες μου, ότι τους χρειάζομαι όλους ακόμα και αν παίξουν για δύο λεπτά".

    Για το τι έδωσε τη νίκη, είπε...
    "Φυσικά στην 3η περίοδο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα πλεονέκτημα που στο τέλος μας έδωσε τη νίκη. Σε αυτή την περίοδο επεσημάναμε ότι θα πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ως την τελευταία επίθεση".


    Για τον ρυθμό που έπεσε στο 4ο δεκάλεπτο, είπε...
    "Πιστεύω ότι στην τελευταία περίοδο συνέβησαν δύο πράγματα. Αρχικά παίξαμε καλά στην επίθεση, κάναμε καλά σουτ, αλλά από την στιγμή που κάνεις το σουτ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να γυρίσεις πίσω στην άμυνα. Επίσης κάποιοι παίκτες ήταν πολύ κουρασμένοι".


    Για τη διαιτησία απαντώντας στον Ιβκοβιτς, είπε...
    "Μιλώντας για την διαιτησία και τα κριτήρια της, είναι εύκολο να δει κανείς το παιχνίδι και να καταλάβει ότι εμείς στο 32' λεπτό είχαμε συμπληρώσει τα ομαδικά φάουλ και ο Ολυμπιακός δεν συμπλήρωσε ποτέ. Αυτά είναι τα κριτήρια που πρέπει να δούμε. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ δυνατό και για τον επόμενο αγώνα θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι για να παίξουν".


    Για τον κόσμο, είπε...
    "Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα"

    Για τον επόμενο αγώνα, είπε...
    "Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό. Ξέρουμε τι γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια, είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό. Είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό το παιχνίδι".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad