Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εξάστερος ανέβασε απόδοση και νίκησε τον Πελάτη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, παρόλο που οι διαιτητές στο τέλος πήγαν να κάνουν τη ζημιά...

    Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στις νίκες τον Πελάτη σε 1-1 και την Κυριακή θα πάει στο Εξοχικό να κάνει το 1-2 που θα τον φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος!

    Το γήπεδο ήταν γεμάτο από 20.000 κόσμου που από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος τραγουδούσαν και βοήθησαν από τη μεριά τους η ομάδα να φτάσει στη νίκη που την κρατάει ολοζώντανη στη μάχη για τον τίτλο!

    Πιο διακριθείς για τον Εξάστερο ήταν οι... Διαμαντίδης 23 πόντους, Καιμακογλου και Μπατίστ από 11 και ο Σάρας 8.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο οι πράσινοι δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να είναι κοντά στο σκορ και να περάσουν μια στιγμή, τα ριμπάουντ ήταν πάλι το πρόβλημα, τελικό σκορ δεκάλεπτου 20-19!

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο το τριφύλλι δεν ξεκινάει δυνατά, τα λάθη συνεχίστηκαν τόσο στην άμυνα όσο και στα ριμπάουντ, ένα αρνητικό είναι ότι δεν δοκίμαζαν οι πράσινοι για τρίποντα, προφανώς θα ήταν τακτική του Ζοτς. Οι αντίπαλοι πέρασαν μπροστά στο σκορ από τα μέσα τους δευτέρου δεκάλεπτου μέχρι και το τέλος του, τελικό σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 38-41!

    Στο τρίτο δεκάλεπτο πάλι δεν μπαίνει δυνατά η ομάδα με λάθη στην άμυνα. Από το 6' και 26" πριν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, με ένα θεαματικό κάρφωμα του Μπατίστ αρχίζει η αντεπίθεση των πράσινων, η άμυνα του Σάτο και η επιθετική επέλαση των Καιμακόγλου, Σάρας και Διαμαντίδη κάνει ένα σερί 16-0 και σκορ 56-45 με τους αντίπαλους να έχουν 4' λεπτά χωρίς καλάθι, κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε και στους 13 πόντους, προς το τέλος του δεκάλεπτου οι πράσινοι χαλάρωσαν και η διαφορά μειώθηκε στους 8 πόντους, τελικό σκορ τρίτου δεκάλεπτου 67-59!

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο λίγο η χαλάρωση, η κούραση και η προκλητική διαιτησία υπέρ του Πελάτη έκανε το παιχνίδι να εξελιχθεί σε θρίλερ καλάθι-καλάθι, όμως εκεί υπήρχε ο Διαμαντιδης με την ψυχραιμία του και ο Σάρας με τον φανατισμό του που απέτρεψαν την ήττα για τον Παναθηναϊκό, φινάλε στον αγώνα έβαλε ο Μπατίστ με κάρφωμα, τελικό σκορ του αγώνα 81-79!

    Τα δεκάλεπτα: 20-19, 38-41, 67-59, 81-79.


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζ. Ομπράντοβιτς): Μάριτς 3, Περπέρογλου 7, Μπατίστ 11, Λόγκαν, Σάτο 4, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 23 (2), Βουγιούκας 4 , Καλάθης 4(1), Σμιθ 4, Καϊμακόγλου 11(1), Γιασικεβίτσιους 8.

    Γαύρος (Ν. Ίβκοβιτς): Χάινς 18, Άντιτς 4, Σπανούλης 10, Ντόρσεϊ 7 (4κοψ.), Κέσελ 2, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους 8(2), Πρίντεζης 10(1), Παπανικολάου 11(1), Μάντζαρης 5(1), Σλούκας 4 (1), Κατσίβελης.
    --------------
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad