Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ"

    Ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζει πως η υποστήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται, είναι απαραίτητη για να γινει ο Παναθηναϊκός ξανά δυνατός... 

    Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας μίλησε και για την επικύρωση που πήρε το σωματείο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    "Είμαι αισιόδοξος. Καταρχήν εμείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού βοηθάμε χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Όποιοι βοηθούν το κάνουν με μοναδικό και ανιδιοτελή σκοπό να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο να σπεύσουμε να βάλουμε χρήματα όσο νωρίτερα γίνεται γιατί τα έχει ανάγκη η ομάδα και ακόμα και οι μεταγραφές της θα εξαρτηθούν από την εισφορά των οπαδών μας και όλων μας.

    Ήδη έχουμε από επιχειρηματίες, ένα ποσό της τάξης των 2.5 εκατ. ευρώ. Κάνουμε κάποια έρευνα αυτή την εβδομάδα που έχει τελειώσει κατά τα 2/3, και οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα έχουμε πάνω από 40 χιλιάδες εγγραφές μέσα στον Ιούλιο και πως θα έχουμε μια εισροή χρημάτων της τάξεως των 12 εκατ. Ευρώ, μέσα στον Ιούλιο από αυτή την προσπάθεια. Μόνο προσφέρουμε και δεν περιμένουμε να πάρουμε τίποτα εκτός από την επιτυχία του Παναθηναϊκού.

    Προφανώς ο Ελληνισμός της διασποράς είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Η έρευνα που κάναμε αφορά αποκλειστικά Παναθηναϊκούς μέσα στην Ελλάδα, στόχος όμως είναι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα site και τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης για να ενημερωθούν και αυτοί. Ο αγώνας είναι μόνιμος".

    -Ο Αριστείδης Καμάρας, δήλωσε:
    "Βρισκόμαστε πλέον μπροστά στην ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου και αυτό το στάδιο ήταν πολύ σημαντικό γιατί έχουμε πλέον την ταυτότητα και τη νομική προσωπικότητα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Εχουν ξεκινήσει και όλες οι διαδικασίες και για την απόκτηση της άδειας της μεταβίβασης των μετοχών

    Ανοίγει ο δρόμος για το μεγάλο άλμα την μεγάλη προσπάθεια. Αυτό το δεύτερο στάδιο είναι πολύ σημαντικό γιατί θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους του Παναθηναϊκούς να δείξουν έμπρακτα την στήριξη τους και την αγάπη τους στο σύλλογο και τον Παναθηναϊκό σε μια περίοδο που έχει απόλυτη ανάγκη την συμπαράσταση τους για να μπορέσει να προχωρήσει στο δρόμο των πεπρωμένων του...

    Όταν έχει γεμίσει τόσες πολλές φορές ο κόσμος της ομάδας τα μεγάλα γήπεδα και κυρίως το ΟΑΚΑ, όταν έχει αυτή την ιστορία και όταν ο κόσμος έχει στηρίξει το τριφύλλι σε όλες τις μεγάλες πορείες , είναι πάντα δίπλα του, μπορεί να είναι κανείς αισιόδοξος ότι ο κόσμος θα δείξει την ίδια ευαισθησία και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

    Πέρα από την αγάπη του κόσμου και την ευαισθησία υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ιδιοκτήτης , να μπει μέσα στο σύλλογο και να αναλάβει και τις ευθύνες δείχνοντας και επιλέγοντας εκείνους που θα αποφασίσει να εμπιστευτεί για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του συλλόγου.

    Αυτό το εγχείρημα δεν μπορεί να πετύχει χωρίς να απευθυνθεί κανείς ακριβώς στο συναίσθημα στην αγάπη και την λατρεία των φίλων του Παναθηναϊκού. Η αγάπη αυτή έχει αποδειχτεί στην τεράστια διαδρομή του Παναθηναϊκού και δεν είναι ζητούμενο. Νομίζω ότι και τώρα ο κόσμος αυτός μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια που για να μην ξεχνιόμαστε ήταν η τελευταία δυνατότητα παρεμβάσεως στην πορεία και την εξέλιξη του Παναθηναϊκού.

    Οι καρδιές των Παναθηναϊκών χτυπούν σε όλο τον κόσμο, όπου γης. Θα είναι μια μεγάλη ευχάριστη έκπληξη η ανταπόκριση του ελληνισμού της διασποράς που είναι πιο Έλληνες από εμάς τους Έλληνες της Μητροπολιτικής Ελλάδας και οι Παναθηναϊκοί της διασποράς είναι περισσότερο Παναθηναϊκοί. Λόγω της αποστάσεως της νοσταλγίας και του συναισθήματος είναι περισσότερο Παναθηναϊκοί".


    -Η Αθηνά Μπαλωμένου, δήλωσε: 
    "Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως το σωματείο Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012 έλαβε την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να αποκτήσει το 54.72 % των μετοχών της ΠΑΕ. Παρουσιαστήκαμε εκπρόσωποι του σωματείου, δώσαμε όλα τα έγγραφα και τις απαραίτητες διευκρινήσεις και έχουμε στα χέρια μας την άδεια της ΕΕΑ. Νομίζω πως έχουμε μια πολύ καλή απόφαση για το ξεκίνημα της Δευτέρας.

    Τον αγώνα με το χρόνο τον έχουμε κάνει μια ομάδα ανθρώπων, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με πολλές δυσκολίες. Δώσαμε όλοι την ψυχή μας και σε λίγο χρόνο καταφέραμε πολλά. Εγώ βρέθηκα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν καν περπατήσω. Η αγάπη για τον σύλλογο είναι πολύ μεγάλη και ελπίζω ότι όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα ανταποκριθούν σε αυτό το στοίχημα που αρχίζει την Δευτέρα για την ομάδα της καρδιάς μας. Ας ελπίσουμε να αποδείξουμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει να κερδίζει στοιχήματα!".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad