Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ο ΣΙΣΟΚΟ (VIDEO)

    Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και της δεύτερης μεταγραφής του, πρόκειται για τον Ιμπραίμ Σισόκο της Βοόλσμπουργκ... 

    Ο αριστεροπόδαρος εξτρεμ, αν θυμάστε από τα άρθρα μας πέρσι το καλοκαίρι, ήταν στους πρώτους στόχους του Φερειρα όταν ο 21χρονος έπαιζε στην Πορτογαλική Ακαντέμικα, η μεταγραφή είχε χαλάσει για τους γνωστούς οικονομικούς λόγους. Σε αυτή όμως την θερινή μεταγραφική περίοδο ο Φερειρα είχε πληροφορία πως η Βολσμπουργκ τον παραχωρεί δανεικό, έτσι η πράσινη ΠΑΕ δεν έχασε χρόνο και οι δυο ομάδες συμφώνησαν για μονοετή δανεισμό του παίχτη. Αυτό που απομένει είναι μονό οι υπογραφές μεταξύ της ΠΑΕ και του παίχτη, αυτό θα γίνει μέχρι στις αρχές της εβδομάδας όταν και ο παίχτης θα έρθει στην Αθήνα.

    Ο Σισοκό είναι ένα από τα καλά ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ο Φερειρα έχει την δυνατότητά να ξεχωρίζει τα ταλέντα, τον ήξερε από την Πορτογαλία, ξέρει καλά ότι η ομάδα για να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ θα πρέπει να έχει όσους πιο πολλούς μπορεί στην προετοιμασία που ξεκινάει τις επόμενες μέρες.

    -VIDEO:





    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad