Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαπίστωσε πως ο κόσμος αντέδρασε στην επιλογή Πεδουλακη για αντικαταστάτη του Ζοτς και εξέδωσε ανακοίνωση... 



    Σε αυτή ζητάει από τον κόσμο να καταλάβει πως δεν υπάρχουν τα μεγάλα μπάτζετ όπως πριν 2 χρόνια, ζητάει επίσης να στηρίξει την ομάδα ο κόσμος και αυτός από τη μεριά του θα κάνει ότι μπορεί για να διατηρηθεί στην κορυφή ακόμα και με αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

    Θα πρέπει να γνωρίζει το νέο αφεντικό του Εξαστερου, πως ο κόσμος δεν μπορ ει να φανταστεί τη να σεζόν να υπάρχει ένας προπονητής κάτω του μετρίου στον Παναθηναϊκό των 6 αστεριών, η επιλογή ενός τέτοιου προπονητή δεν είναι ούτε καν αξιοπρεπής προς την ιστορία του Παναθηναϊκού.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "Πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα πριν από τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό η οικογένεια Γιαννακόπουλου γνωστοποίησε την απόφασή της να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά από την έλλειψη ενδιαφέροντος που διαπιστώθηκε για την αγορά της ΚΑΕ.

    Η γνωστοποίηση αυτής της απόφασης έγινε στο συγκεκριμένο χρόνο για να μην επιτρέψουμε να φτάσει η κατάσταση στην ακατάσχετη καταστροφολογία για το μέλλον της ομάδας. Η «χρυσή» περίοδος 1996-2012 έκλεισε και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πως οι εποχές που το μπάτζετ έφτανε στα 30 και τα 40 εκατομμύρια ευρώ, δυστυχώς πέρασαν, αφού οι οικονομικοπολιτικές συνθήκες της εποχής δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε όλοι μας αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες των ανθρώπων που θα επωμιστούν την αποστολή να κρατήσουν ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού.

    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο δρόμοι: Ο ένας είναι αυτός της μοιρολατρίας και των αναθεμάτων και ο άλλος της συσπείρωσης στη νέα προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως με τον κόσμο δίπλα μας, αλλά και με ανθρώπους όπως ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νεότερους και στα καινούργια μέλη της ομάδας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

    Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό η εργατικότητα και η σκληρή δουλειά είναι έννοιες δεδομένες. Όταν όμως γίνονται αναγκαστικά τόσες αλλαγές σε μια ομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες αστοχίες και ελπίζουμε στην κατανόηση του κόσμου.

    Δική μου πρόθεση είναι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού και υπόσχομαι πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβεί αυτό. Μπορεί να μην υπάρχει πλέον το μεγάλο μπάτζετ, αλλά η όρεξη και η δίψα δεν απαλείφονται τόσο εύκολα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι πιο έντονες από ποτέ!"


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad