Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΘΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 1 ΔΩΡΟ!

    Δεν μπορεί ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού να αισθάνεται πικραμένος ή θυμωμένος γιατί η ομάδα του έχασε ένα πρωτάθλημα και το κατέκτησαν μετά από 15 χρόνια οι ανύπαρκτοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο περήφανους μας έκανε ο Εξάστερος, απλά έκανε ένα μικρο διάλειμμα για φέτος...

    Του χρόνου αρχίζει πάλι μια νέα πολυετή αυτοκρατορία στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ από την καλύτερη ομάδα που ανέδειξε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός σε όλα τα σπορ και αυτή η ομάδα είναι μόνο ο Παναθηναϊκός!
    Όσο για τους μίζερους του τίποτα που είδαν χαρά μετά από 15 χρόνια, να ξέρουν καλά πως άλλη ευκαιρία δεν θα τους δοθεί, δεν θα τους δοθεί άλλο δώρο, όπως δώρο ήταν και το ευρωπαϊκό που πήραν και αν δεν έσφαζαν τα κοράκια τον Εξάστερο στον ημιτελικό θα έμεναν ακόμα στο 1 του 1997, ας τα χαρούν όσο μπορούν γιατί του χρόνου πάλι θα αρχίσουν οι φαπες διαρκείας πολλών ετών...!!!

    Πιο διακριθείς για τους πράσινους ήταν οι... Καλαθης 17 πόντους, Διαμαντιδης 13, Περπέρογλου 11 και Καιμακόγλου 10. 

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο οι πράσινοι ξεκίνησαν καλά, ήταν μπροστά στο σκορ παίζοντας και καλή άμυνα, μετά το 7' λεπτό γινόταν κάποια επιπόλαια σουτ που έδιναν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να κάνουν αντεπιθέσεις, στο κλείσιμο του πρώτου δεκάλεπτου ο Περπέρογλου με τρίποντο κάνει το 24-20.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο το ξεκίνημα ήταν πολύ λάθος τόσο στη επίθεση όσο και στην άμυνα, δεν είχαν καθαρό μυαλό οι πράσινοι και οι γηπεδούχοι  στο 14' λεπτό είχαν ένα προβάδισμα 14 πόντων και σκορ 39-25 με τους διαιτητές να παίζουν πολύ έδρα. Στα επόμενα 6 λεπτά οι πράσινοι δεν δεν διόρθωσαν τα λάθη τους, μάλιστα έκαναν και αβίαστα λάθη στη επίθεση, δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, τελικό σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 48-36.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πράσινοι μπαίνουν πιο δυνατά, με τους Καιμακογλου, Διαμαντίδη και Μαριτς η διάφορα μειώνεται στους -3, αλλά τα ατομικά λάθη στην επίθεση έφεραν την διαφορά στους -8 και σκορ 57-49. Δεν αντέδρασαν δυνατά οι παίχτες του Ζοτς ώστε να μειώσουν, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 70-56.

    Η μεγάλη διαφορά από το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μεγάλη για τους πράσινους, παρ' όλα που το πάλεψαν και έφτασαν μέχρι και στο -4 1' 30" πρίν το τέλος, ένα άστοχο τρίποντο του Καλάθη που ήταν μόνος του, έφερε τη διαφορά στους που έμεινε μέχρι και στο τέλος του αγώνα, ίσως αν διαχειριζόταν πιο καλά οι παίχτες τα τελευταία λεπτά κατάληξη του αγώνα να ήταν διαφορετική, τελικό σκορ 82-76 και πρωταθλητής ο Γαύρος μετά από 15 χρόνια μιζέριας!


    Τα δεκάλεπτα: 24-20, 48-36, 70-56, 82-76. 

    ΟΣΦΠ (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λο 10 (1), Άντιτς 3(1), Σπανούλης 24 (3), Ντόρσεϊ 4, Κέσελ 5, Παπαδόπουλος 1, Γκετσεβίτσιους 2, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 4, Σλούκας 3 (1).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 6, Περπέρογλου 11 (3), Μπατίστ 7, Λόγκαν, Σάτο 3, Τσαρτσαρής 1, Διαμαντίδης 13 (1), Βουγιούκας 4, Καλάθης 17 (1), Σμιθ, Καϊμακόγλου 10 (1).

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad