Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΤΟΥΔΗΣ: "ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ"

    Ο Δημήτρης Ιτουδης τόνισε την σημαντική απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να μείνει στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόθεση του ίδιου και του Ζοτς να μείνουν πολλά χρόνια στην ομάδα...

    Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobcblo.gr:

    "Καλησπέρα σε όλους…
    Κλείνει μια σεζόν για τον Παναθηναϊκό, μία από τις δύο σε αυτές τις 13 που βρισκόμαστε στην ομάδα, που δεν έκλεισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Θα χαρακτηρίσω τη χρονιά συνειδητοποιημένα επιτυχημένη, με την έννοια ότι σε σχέση με τις καλοκαιρινές δυσκολίες που υπήρχαν, καταφέραμε να έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, να φτάσουμε στο φάιναλ φορ, να κατακτήσουμε το κύπελλο Ελλάδας και να χάσουμε τελικά τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς στον πέμπτο τελικό. Φάνηκε ότι η έδρα ήταν καταλύτης σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις Ας μην ξεχνάμε ότι βρεθήκαμε οχτώ φορές φέτος με τον Ολυμπιακό και έχουμε ένα 4-4 φέτος, αλλά η έδρα αποδείχθηκε καταλύτης, καθώς και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο δυνατές στις έδρες τους. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, εκμεταλλεύτηκε αυτό το πλεονέκτημα και κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα.

    Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική επίσης για μία ακόμη φορά στην πορεία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Οφείλουμε όλοι ως μέλη του Παναθηναϊκού από οποιαδήποτε θέση βρισκόμαστε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την έμπρακτη προσπάθεια στήριξης της ομάδας αυτής και την εμπιστοσύνη τους στους φορείς της. Το δε κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου με την παρουσίας του, με την παρουσία σας πριν από το πέμπτο παιχνίδι και πιο σημαντικά με την παρουσία σας μετά τον πέμπτο τελικό στο ξενοδοχείο ήταν εκπληκτική. Μου δημιούργησε ρίγη συγκίνησης και η παρουσία τους και η υποστήριξή τους και τους ευχαριστώ κι εγώ προσωπικά για την αναγνώριση στο πρόσωπό μας. Συμπλέω με όσα είπε ό κόουτς Ομπράντοβιτς… Θα βρεθούμε τις προσεχείς ημέρες με τη διοίκηση και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να είμαστε μαζί κι άλλα χρόνια, χωρίς αυτή τη στιγμή να μπορούν να δοθούν υποσχέσεις, αφού θα υπάρξει συνάντηση για να μιλήσουμε. Μιλώντας όμως για εσάς, θα πω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό ότι κατάφερε αυτή η ομάδα, οφείλεται και στην παρουσία, τη στήριξη, την πίστη των ανθρώπων αυτών που έρχονται κατά χιλιάδες στο ΟΑΚΑ ή αυτών που ανά την Ελλάδα και τον κόσμο παρακολουθούν την ομάδα του Παναθηναϊκού.

    Και φέτος συνεργαστήκαμε με υψηλού επιπέδου ανθρώπους, ακέραιους χαρακτήρες, παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και νιώθω περήφανος για τη συνεργασία αυτή και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Όλοι μαζί είχαμε μια εξέλιξη. Μιλώντας για τον εαυτό μου θεωρώ ότι έγινα πιο έμπειρος ως προπονητής και πιο σωστός ως άνθρωπος. Μπροστά μας υπάρχει συνέχεια… Η δυναμική του κόσμου καθορίζει το μέλλον αυτής της ομάδας, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, κάτι που το καθορίζουν οι 6 ευρωπαϊκοί της τίτλοι, η συχνή παρουσία σε φάιναλ φορ και στην ελίτ του αθλήματος.

    Ένα από τα πιο θετικά μηνύματα στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς είναι ότι θα παραμείνει η οικογένεια Γιαννακόπουλου! Είναι από τα πιο θετικά μηνύματα στο χώρο και ειδικότερα στην ομάδα μπάσκετ. Αυτή είναι που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε τόσο υψηλά μεγέθη και είναι εγγυητής για τη συνέχεια σε ότι αφορά την ποιότητα της ομάδας.

    Ο Παναθηναϊκός έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και κοινωνικά. Μιλώντας για το μπασκετικό, το αθλητικό κομμάτι, ακόμη και όταν υπάρχουν υψηλοί σφυγμοί, έχει ανθρώπους που έχουν το γνώθι σαυτόν, καταλαβαίνουν ότι πρεσβεύουν ένα σωματείο, μια ιδέα. Η ομάδα αυτή έχει δώσει μαθήματα ήθους και ξέρει και να κερδίζει και να χάνει…

    Με μια ακόμη αγωνιστική περίοδο να κλείνει, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους συνεργάτες στην ομάδα άμεσους όπως στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, τον Ανδρέα, τον Δημήτρη, τον Σάββα και έμμεσο σε όσους είναι κομμάτι αυτής της ομάδας και μας βοηθούν καθημερινά όπως οι γιατροί, οι φυσιοθεραπευτές, οι φροντιστές, το γραφείο Τύπου… Θέλω επίσης να πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη σελίδα σας βοηθήσαμε να κατανοήσετε το πώς προετοιμάζεται η ομάδα, ή κάποια περισσότερα πράγματα για το παιχνίδι το ίδιο.

    Με το παιχνίδι θα ασχοληθούμε κι εγώ και ο Ζέλικο αρκετά έτσι κι αλλιώς, ακόμη και μέσω σεμιναρίων που έχουμε κληθεί. Μαζί θα βρισκόμαστε στο Ντουμπάι σε διεθνές σεμινάριο το οποίο θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ θα είμαστε και στη Θεσσαλονίκη στο σεμινάριο του ΣΕΠΚ στο τέλος Ιουνίου. Υπήρχαν πολλές προτάσεις και προς τους δύο, αλλά ήταν δύσκολο να δοθούν θετικές απαντήσεις σε όλες… Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω όσους μου έκαναν την τιμή να με προσκαλέσουν… Αυτό που προέχει είναι το επόμενο βήμα πια, να συναντηθούμε με τη διοίκηση και να συζητήσουμε. Ο στόχος όπως κι αν έχει είναι πάντα υψηλός και είναι η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή.

    Να είστε όλοι καλά….
    Δημήτρης".
    ------------
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad