Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΥΡΙΑΣ... ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ!

    Ο Χάρης Μαυριάς είναι ο πρώτος που ανανέωσε το συμβόλαιο του στην νέα συντηρητική οικονομική εποχή για τον Παναθηναϊκό...

    Ο 18χρονος ταλαντούχος παίχτης, ανανέωσε μέχρι το 2016. Ο Μαυρίας έχει κερδίσει τον Φερειρα και τον εμπιστεύεται για του χρόνου, όπως επίσης θα γίνουν και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία επαγγελματικά συμβόλαια, αυτό είναι μέσα στο οικονομικό πλάνο της νέας χρονιάς.  

    Από χθες σας γράψαμε πως ο Φερειρα ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρόνια, ο ίδιος θα έχει τα "κλειδιά" της Παιανίας και θα ετοιμάσει το ρόστερ, θα προσπαθήσει μαζί με τη διοίκηση να φέρει ταλαντούχους ξένους ποδοσφαιριστές, τόσο από την Πορτογαλία όσο και από την Αργεντινή εκμεταλλεύοντας και τις γνώσεις του Χ.Ρ. Ρότσα που έχουν πολύ καλή συνεργασία.


    Χαρακτηριστικά ο Μαυρίας, δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου:
    "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με την πρότασή της αυτή.Ο Παναθηναϊκός σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Έχω μεγαλώσει εδώ και αγαπάω την ομάδα σαν οικογένειά μου. Επίσης, είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι γι’ αυτήν και να την εκπροσωπώ φορώντας τη φανέλα της. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει πολλούς τίτλους".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad