Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

    Τι να πεις για τους ξεφτίλες του Πειραιά, το κόμπλεξ τους απέναντι στον Εξάστερο είναι απέραντο όπως και η βλακεία τους...

    Στην αρχή σαν μεγάλες κότες που είναι δεν έδωσαν μπουθ στο ΣΕΦ, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που θα είναι ο αρχηγός αποστολής, μετά όμως την αιχμηρή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν κολοτούμπα και ξαφνικά βρέθηκε μπουθ για τον αρχηγό της πράσινης αποστολής, όπως είπαν οι ίδιοι μέσα από δίκη τους ανακοίνωση γεμάτο κόμπλεξ.

    Το θέμα είναι αυτό που μαρτυράει η αρχική τους κίνηση να μη δεχθούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ, όπως όλοι καταλαβαίνεται αυτοί οι τραμπούκοι ετοιμάζουν έκτροπα κατά της ομάδας του Παναθηναϊκού προκειμένου να πάρουν με κάθε τρόπο το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια μιζέριας. Ξέρουν ότι ο Δημήτρης αν δει να γίνονται καφριλίκια κατά του Εξάστερου από τα πρόβατα-κάφρους οπαδούς που έχουν, τότε δεν θα διστάσει να πάρει την ομάδα και θα φύγει, όπως το είχε κάνει και πατέρας του ο Παύλος στα μέσα περίπου της δεκαετίας του 90', αν τολμούν λοιπόν ας κάνουν ψευτομαγκιές τα πρόβατα και θα δουν τι θα ακολουθήσει. Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι τον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να τον νικήσουν στα ίσα, τα τελευταία 3 χρονιά έχουν και τη διαιτησία να τους σπρώχνει 8-20 υπέρ και δεν ξέρουν ακόμα αν δεν θα πάρουν και φέτος το πρωτάθλημα, τρέμουν μην γίνει ότι και το 1999...!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad