Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΙΝΤΟ: "ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

    Ένας παλιός γνώριμος στα αθλητικά ΜΜΕ, ο αμυντικός Αντρέ Πίντο, φέρεται να είναι ξανά στους στόχους του Φερειρα για την άμυνα...

    Ο 22 χρόνος αμυντικός, αποτελούσε επιθυμία του Φερειρα, από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, δεδομένη τότε ήταν  η επιθυμία του ίδιου του παίχτη, αλλά ο Γόντικας δεν μπορούσε να δώσει ούτε 200.000(δανεικός) για την τότε οικονομική κατάσταση, επίσης είχαν χαθεί πολλές καλές περιπτώσεις όπως του Κάστρο το καλοκαίρι του 2011, τα ποσά ήταν αστεία για να δικαιολογηθεί τότε η διοίκηση, για παίχτες ταλαντούχους που είχαν όρεξη να διακριθούν σε ένα άλλο πρωτάθλημα.

    6 μήνες μετά ο Αντρέ Πίντο, δηλώσει πως θέλει να έρθει και να φορέσει τα πράσινα, χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του σε εφημερίδα:


    Για το αν επιθυμεί να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, είπε...
    "Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό; Προσωπικά έρχομαι με... 1.000! Δεν με τρομάζει η κρίση. Η κατάσταση στην Πορτογαλία δεν απέχει και πολύ από αυτή στην Ελλάδα. Θέλω να αποδείξω την αξία μου και να αγωνιστώ στο Champions League".


    Για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, είπε...
    "Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της Πόρτο, με τα στελέχη της οποίας δεν έχω συναντηθεί ακόμη. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Προέρχομαι από καλή σεζόν στην Ολανένσε και νιώθω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε ακόμη υψηλότερες απαιτήσεις".

    Ο παίχτης ανήκει στην Πορτό και αγωνίζεται δανεικός στην Ολανένσε, ίσως και πάλι η διοίκηση να  μην κινηθεί για αγωρα, αλλά για δανεισμό ενός χρόνου, σίγουρα το ότι οι πράσινοι θα συμμετέχουν στα προκριματικά του Τσαμπιονς λιγκ ως ισχυροί και στους δυο προκριματικούς, κάτι που αυξάνει την συμμέτοχη στους ομίλους, αυτό αποτελεί δέλεαρ όχι μόνο για τον Πιντο, αλλά και για όποιους παίχτες κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη θερινή μεταγραφική περίοδο, το θέμα είναι και η διοίκηση να μην τσιγκουνευτεί πάλι για κάτι ποσά των 200.000 ευρώ...!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad