Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΣΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ

    Φαίνεται πως η αναζήτηση των ανθρώπων της ΚΑΕ για προπονητή δεν είχε επιθυμητά αποτελέσματα και πλέον εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Σάρας...

    Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν ενδείξεις πως η ΚΑΕ έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Σάρας για να αναλάβει προπονητής στον Εξάστερο. Στη διοίκηση πιστεύουν πως ο Σάρας έχει όλα τα εκείνα τα εχέγγυα για να μπορέσει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας και να την οδηγήσει σε επιτυχίες.
    Η πολυετή διαδρομή του Σάρας ως παίχτης σε μεγάλες ομάδες και εκτός Ευρώπης, του έχουν δώσει την εμπειρία που χρειάζεται για να γίνει προπονητής, επίσης ας μην ξεχνάμε πως συνεργάστηκε και με κορυφαίους προπονητές, με καλύτερο όλων, τον Ζελικο Ομπραντοβιτς, όπου τον έφερε και πάλι πίσω στην ομάδα πέρσι το καλοκαίρι!

    Μάλιστα οι Μανός Παπαδόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον Σάρας, δείχνουν αρκετά αισιόδοξοι πως ο Λιθουανός θα αναλάβει να προπονήσει την ομάδα τουλάχιστον για ένα χρόνο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν θα επέλθει συμφωνία ή όχι, γιατί ο Σάρας ίσως σκέφτεται να συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο σαν παίχτης.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad