Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"

    Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια που θα καταβάλει ώστε ο σύλλογος να ξεφύγει από τα προβλήματα, μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...

    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε στην web.tv έκδοση του πορτογαλικού σαιτ maisfutebol.pt:

    Για τον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είπε...
    "Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θεωρώ ότι η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι αρκετά θετική και απόδειξη είναι ο σεβασμός και η αγάπη με τα οποία μας φέρονται και βεβαίως η θέληση για επέκταση της συνεργασίας. Με δεδομένες μάλιστα τις συνθήκες, όχι μόνο στην χώρα, αλλά κυρίως στον Παναθηναϊκό, ο οποίος για πρώτη φορά στο οικονομικό κομμάτι βιώνει άσχημες καταστάσεις, κινδύνευσε να μείνει εκτός Ευρώπης λόγω έλλειψης πληρωμών και καθυστερήσεων.
    Εν ολίγοις με μικρές προοπτικές βελτίωσης για το προσεχές μέλλον, ο τρόπος αντιμετώπισης από την πλευρά μας ήταν η απάντηση μας στον σεβασμό, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για τη δουλειά μας".


    Για τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, δεδομένου τον προβλημάτων, είπε...
    "Γιατί όχι, να βοηθήσουμε να βγει η ομάδα από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τους αρέσω, μου αρέσουν, μου αρέσει η Ελλάδα και θεωρώ ότι οι Έλληνες έχουν τον τρόπο για να βγουν από αυτή την δύσκολη κατάσταση, φαίνεται πως η πολιτική κατάσταση ξεκαθαρίζει".

    Ενώ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικά χώρες της Ευρώπης, είπε... 
    "Είμαι αισιόδοξος όσο ήμουν πάντα, αλλά θεωρώ ότι θα υπάρξει σταθερότητα τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη και αυτή θα βοηθήσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τις υπόλοιπες χώρες που έχουν δεχθεί οικονομική βοήθεια".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad